yandex

Türk Telekom’a mağlup olduk

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 15.03.2023 - 12:11, Güncelleme: 15.03.2023 - 12:11 1316+ kez okundu.
 

Türk Telekom’a mağlup olduk

AYOS Konyaspor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginin 20. haftasında Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda Türk Telekom’u konuk etti. Temsilcimiz parkeden 75-84’lük skorla mağlup ayrılarak 14.yenilgisini aldı.

Alex Perez, Jarell Eddie, Rasheed Sulaimon, Gavin Schilling ve Sinan Sağlam ilk beşiyle başladığımız mücadelede dört basketbolcumuz çift haneli sayı üretti. Jarell Ediie 20 sayı, 1 asist ve 2 ribauntla en yüksek performans sergileyen oyuncumuz oldu. Müsabakanın ilk çeyreğinde karşılıklı sayıların atıldığı maçta, temsilcimiz ilk periyotu 22-20’lik skorla geride tamamladı. İkinci çeyreğin ortalarında 29-22 öne geçen takımımız, skor üstünlüğünü koruyamayınca soyunma odasına 48-33 geride girdi. Temsilcimiz, üçüncü çeyrekte farkı bir ara 4 sayıya kadar indirdi. Ancak rakibinin üst üste sayılar bulmasını engelleyemeyen AYOS Konyaspor Basketbol Takımı, final periyoduna da 62-55’lik skorla yenik girdi. AYOS Konyaspor Basketbol Takımı, son çeyrekte hücumsal anlamda etkinliğini arttırsa da üst üstte yediği sayılar sonucu maçtan 84-75 mağlup ayrıldı ve 14.yenilgisini aldı. AYOS Konyaspor Basketbol Takımımızda skor dağılımı: Jarell Eddie 20, Alex Perez 8, Rasheed Sulaimon 12, Roko Badzim 14, Gavin Schiling 11, Sinan Sağlam 7 ve Mert Gizir 3 sayı kaydetti. AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, 21. hafta maçında deplasmanda Yukatel Merkezefendi ile karşılaşacak.
AYOS Konyaspor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginin 20. haftasında Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda Türk Telekom’u konuk etti. Temsilcimiz parkeden 75-84’lük skorla mağlup ayrılarak 14.yenilgisini aldı.
Alex Perez, Jarell Eddie, Rasheed Sulaimon, Gavin Schilling ve Sinan Sağlam ilk beşiyle başladığımız mücadelede dört basketbolcumuz çift haneli sayı üretti. Jarell Ediie 20 sayı, 1 asist ve 2 ribauntla en yüksek performans sergileyen oyuncumuz oldu. Müsabakanın ilk çeyreğinde karşılıklı sayıların atıldığı maçta, temsilcimiz ilk periyotu 22-20’lik skorla geride tamamladı. İkinci çeyreğin ortalarında 29-22 öne geçen takımımız, skor üstünlüğünü koruyamayınca soyunma odasına 48-33 geride girdi. Temsilcimiz, üçüncü çeyrekte farkı bir ara 4 sayıya kadar indirdi. Ancak rakibinin üst üste sayılar bulmasını engelleyemeyen AYOS Konya spor Basketbol Takımı, final periyoduna da 62-55’lik skorla yenik girdi.
AYOS Konya spor Basketbol Takımı, son çeyrekte hücumsal anlamda etkinliğini arttırsa da üst üstte yediği sayılar sonucu maçtan 84-75 mağlup ayrıldı ve 14.yenilgisini aldı. AYOS Konya spor Basketbol Takımımızda skor dağılımı: Jarell Eddie 20, Alex Perez 8, Rasheed Sulaimon 12, Roko Badzim 14, Gavin Schiling 11, Sinan Sağlam 7 ve Mert Gizir 3 sayı kaydetti. AYOS Konya spor Basketbol Takımımız, 21. hafta maçında deplasmanda Yukatel Merkezefendi ile karşılaşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.