yandex

Kurtulmuş’a “Kaybetmeye hazır mısınız” sorusu

SİYASET (BBH) - Haber Merkezi | 29.04.2023 - 13:47, Güncelleme: 29.04.2023 - 13:47 2243+ kez okundu.
 

Kurtulmuş’a “Kaybetmeye hazır mısınız” sorusu

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci Kübra Par ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını cevaplayan Numan Kurtulmuş’a "Kaybetmeye hazır mısınız? Sandıkta yenilirseniz Türkiye demokratik bir olgunlukla bu geçiş sürecini tamamlayabilir mi?" diye soruldu. Kurtulmuş, "Bu soruyu aslında başkalarına sormanız lazım. Biz demokrasiyi içselleştirerek, demokrasi konusunda kavgaları vere vere bugünlere kadar milli siyaset geleneğinin bugünkü temsilcileriyiz" diye cevap verdi.
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci Kübra Par ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını cevaplayan Numan Kurtulmuş’a "Kaybetmeye hazır mısınız? Sandıkta yenilirseniz Türkiye demokratik bir olgunlukla bu geçiş sürecini tamamlayabilir mi?" diye soruldu.

Kurtulmuş, "Bu soruyu aslında başkalarına sormanız lazım. Biz demokrasiyi içselleştirerek, demokrasi konusunda kavgaları vere vere bugünlere kadar milli siyaset geleneğinin bugünkü temsilcileriyiz" diye cevap verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.