yandex

Özer ‘Tarımsal destek 30 kat arttı’

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 03.05.2023 - 12:28, Güncelleme: 03.05.2023 - 12:28 1341+ kez okundu.
 

Özer ‘Tarımsal destek 30 kat arttı’

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, Konya’mıza ayrılan tarımsal destek ödemeleri 20 yılda 30 kat artış gösterdi. 2003-2022 yılları arasında Konya’mızda 9,7 milyar liralık bitkisel üretim desteği verildi.

20 yılda Konya’mıza toplam 2,9 milyar liralık prim desteği hükümetimiz tarafından verildi” dedi. 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, seçim çalışmaları kapsamında Selçuklu’da saha çalışmaları gerçekleştirdi. Sahadaki insanların iyi bir refleks verdiğine dikkat çeken Mustafa Hakan Özer, Selçuklu’muzun taşra mahallelerini ziyaret ettik. Tabi yıllarca gelip gittiğimiz mahalleler olduğu için insanlar bizi iyi bir şekilde karşılıyorlar. Her şey çok güzel hamdolsun. Saha gayet iyi refleks veriyor” dedi.  Bu seneki saha çalışmalarında diğer yıllara göre daha olumlu bir hava olduğunu anlatan Mustafa Hakan Özer, ‘Yıllarca pek çok seçim gördüm. Mukayese yapabilirim. Elhamdülillah bu seçim diğerlerinden daha olumlu ve güzel gidiyor. İnsanlar olayı sahiplenmiş. Sadece son 15 günde hem Cumhurbaşkanımızın hem de yerelde belediye başkanlarımızın yaptıklarını anlatmaya başlarken hemşerilerimiz sağ olsunlar bizlere anlatmanıza gerek yok vakit kaybetmeyin. Biz zaten olan biteni biliyoruz. Siz diğerlerine gidin diyerek bizlere destek oluyorlar” diye konuştu. 14 Mayıs akşamı bayram yaşamak istediklerini kaydeden Mustafa Hakan Özer, İnşallah ayın 14’ünde çok güzel bir neticeyle karşılaşacağız. İnşallah Kurban öncesindeki bayramı hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.  
28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, Konya’mıza ayrılan tarımsal destek ödemeleri 20 yılda 30 kat artış gösterdi. 2003-2022 yılları arasında Konya’mızda 9,7 milyar liralık bitkisel üretim desteği verildi.

20 yılda Konya’mıza toplam 2,9 milyar liralık prim desteği hükümetimiz tarafından verildi” dedi. 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, seçim çalışmaları kapsamında Selçuklu’da saha çalışmaları gerçekleştirdi. Sahadaki insanların iyi bir refleks verdiğine dikkat çeken Mustafa Hakan Özer, Selçuklu’muzun taşra mahallelerini ziyaret ettik. Tabi yıllarca gelip gittiğimiz mahalleler olduğu için insanlar bizi iyi bir şekilde karşılıyorlar. Her şey çok güzel hamdolsun. Saha gayet iyi refleks veriyor” dedi. 
Bu seneki saha çalışmalarında diğer yıllara göre daha olumlu bir hava olduğunu anlatan Mustafa Hakan Özer, ‘Yıllarca pek çok seçim gördüm. Mukayese yapabilirim. Elhamdülillah bu seçim diğerlerinden daha olumlu ve güzel gidiyor. İnsanlar olayı sahiplenmiş. Sadece son 15 günde hem Cumhurbaşkanımızın hem de yerelde belediye başkanlarımızın yaptıklarını anlatmaya başlarken hemşerilerimiz sağ olsunlar bizlere anlatmanıza gerek yok vakit kaybetmeyin. Biz zaten olan biteni biliyoruz. Siz diğerlerine gidin diyerek bizlere destek oluyorlar” diye konuştu. 14 Mayıs akşamı bayram yaşamak istediklerini kaydeden Mustafa Hakan Özer, İnşallah ayın 14’ünde çok güzel bir neticeyle karşılaşacağız. İnşallah Kurban öncesindeki bayramı hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.