yandex

Uyar ‘Cumhur İttifakı’nın özü sağlamdır’

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 03.05.2023 - 12:38, Güncelleme: 03.05.2023 - 12:38 1351+ kez okundu.
 

Uyar ‘Cumhur İttifakı’nın özü sağlamdır’

MHP Konya Milletvekili adayları. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için merkez ve ilçelerde saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MHP Milletvekili Adaylarından Ramazan Uyar. “Cumhur ittifakının özü sağlamdır. Sözü senettir, duruyu yerli ve millidir” dedi. Merkez ve İlçelerde milletvekili adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarını sahalarda sürdüren MHP Konya Milletvekili Adayı Ramazan Uyar ziyaretlerde yaptığı konuşmalarında şu sözlere yer verdi “Vakit, hiçbir ayrım yapmadan, “bayrak”, “vatan” ve “millet” ortak paydasında kucaklaşma vaktidir. Bizim düşünce ve inanışımıza göre, Türkiye’de yaşayan 85 milyon vatandaşımız Cenab-ı Allah’ın kutsal bir emanetidir. Her yöremizi, bin yılın barışından ve kardeşliğinden doğmuş her insanımızı bağrımıza basıyoruz. Herkese elimizi uzatıyoruz. Ancak bölünme gayreti içerisinde olanları da affetmemizin mümkün olmadığını buradan ilan ediyoruz. Bilinmelidir ki, bu vatan sokakta bulunmamıştır. Bu devlet icazetle kurulmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk milli kimliği şehit kanlarıyla kazanılmıştır.  14 Mayıs 2023 tarihinde, 13’üncü Cumhurbaşkanıyla birlikte 28’inci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclis’i milli iradenin emsalsiz tercihiyle belli olacaktır. Türk milleti tertemiz iradeleriyle ülkemizin kaderi ve geleceği üzerinde takdir haklarını kullanacaklardır” dedi.
MHP Konya Milletvekili adayları. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için merkez ve ilçelerde saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MHP Milletvekili Adaylarından Ramazan Uyar. “Cumhur ittifakının özü sağlamdır. Sözü senettir, duruyu yerli ve millidir” dedi. Merkez ve İlçelerde milletvekili adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarını sahalarda sürdüren MHP Konya Milletvekili Adayı Ramazan Uyar ziyaretlerde yaptığı konuşmalarında şu sözlere yer verdi “Vakit, hiçbir ayrım yapmadan, “bayrak”, “vatan” ve “millet” ortak paydasında kucaklaşma vaktidir. Bizim düşünce ve inanışımıza göre, Türkiye’de yaşayan 85 milyon vatandaşımız Cenab-ı Allah’ın kutsal bir emanetidir. Her yöremizi, bin yılın barışından ve kardeşliğinden doğmuş her insanımızı bağrımıza basıyoruz. Herkese elimizi uzatıyoruz. Ancak bölünme gayreti içerisinde olanları da affetmemizin mümkün olmadığını buradan ilan ediyoruz. Bilinmelidir ki, bu vatan sokakta bulunmamıştır. Bu devlet icazetle kurulmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk milli kimliği şehit kanlarıyla kazanılmıştır. 
14 Mayıs 2023 tarihinde, 13’üncü Cumhurbaşkanıyla birlikte 28’inci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclis’i milli iradenin emsalsiz tercihiyle belli olacaktır. Türk milleti tertemiz iradeleriyle ülkemizin kaderi ve geleceği üzerinde takdir haklarını kullanacaklardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.