yandex

İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı

DÜNYA (BBH) - Haber Merkezi | 03.05.2023 - 12:50, Güncelleme: 03.05.2023 - 12:50 1391+ kez okundu.
 

İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı

İstanbul Boğazı, bir gemide meydana gelen makine arızası nedeniyle çift yönlü trafiğe kapatıldı.

İstanbul Boğazı, gemi trafiğine dair yeni bir kapanma haberiyle gündeme geldi. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İlyas Konan isimli genel kargo gemisi Boğaz'da seyir halindeyken makine arızası yaşadı. Bu nedenle saat 18.00 sularından itibaren İstanbul Boğazı gemi trafiğine çift yönlü kapatıldı. Gemi, Rusya'dan Kocaeli'ne seyir halindeyken Kandilli açıklarında arıza meydana geldi. Kılavuz kaptanın refakatinde, Kurtarma 7 ve 12 römorkörlerinin yardımıyla Ahırkapı'ya demirletilen gemi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından koordine edildi. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü konuya ilişkin yaptığı açıklamada, arızanın nedenini ve geminin durumunu değerlendirdiğini belirtti. Gemi trafiğinin geçici olarak askıya alındığı bildirilen açıklamada, saat 21.20'de kuzey-güney yönlü olarak tekrar açılmasının planlandığı ifade edildi.
İstanbul Boğazı, bir gemide meydana gelen makine arızası nedeniyle çift yönlü trafiğe kapatıldı.

İstanbul Boğazı, gemi trafiğine dair yeni bir kapanma haberiyle gündeme geldi. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İlyas Konan isimli genel kargo gemisi Boğaz'da seyir halindeyken makine arızası yaşadı. Bu nedenle saat 18.00 sularından itibaren İstanbul Boğazı gemi trafiğine çift yönlü kapatıldı.

Gemi, Rusya'dan Kocaeli'ne seyir halindeyken Kandilli açıklarında arıza meydana geldi. Kılavuz kaptanın refakatinde, Kurtarma 7 ve 12 römorkörlerinin yardımıyla Ahırkapı'ya demirletilen gemi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından koordine edildi.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü konuya ilişkin yaptığı açıklamada, arızanın nedenini ve geminin durumunu değerlendirdiğini belirtti. Gemi trafiğinin geçici olarak askıya alındığı bildirilen açıklamada, saat 21.20'de kuzey-güney yönlü olarak tekrar açılmasının planlandığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.