yandex

Erdem ‘20 yıllık emekler meyve veriyor’

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 10.05.2023 - 10:47, Güncelleme: 10.05.2023 - 10:47 1564+ kez okundu.
 

Erdem ‘20 yıllık emekler meyve veriyor’

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, seçim

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Kadınhanı’nın mahallelerini ziyaret ederek saha çalışmaları gerçekleştirdi. AK Parti iktidarının her zaman milletin arasında yer alan bir anlayışta olduğunu söyleyen Orhan Erdem, 14 Mayıs’a kadar her günümüz halkın arasında geçecek. Tabi ki seçimden sonra da yine halkın arasında olmaya devam edeceğiz. AK Parti iktidarıyla milletin arasında bir siyaset anlayışı doğmuş oldu. Seçim çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Kadınhanı’nda ilçe başkanımızın hazırlamış olduğu programları icra ettik” dedi. Kadınhanı halkının Cumhur İttifakı’na büyük bir destek verdiğini kaydeden Orhan Erdem, ‘’Mahallelerimize gittik. Gayet güzel bir hava var. Hatta bir hemşerimize ne istiyorsunuz diye sorduğumuzda siz Cumhurbaşkanımıza, İHA’lara, SİHA’lara sahip çıkın başka bir şey istemiyoruz dediler. Bu anlayışın Kadınhanı’nda oturduğunu görmek bizleri mutlu etti. İnşallah burada yüksek bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımızın Cumhur İttifakının adayı olarak oy alacağını görüyoruz. Milletvekilliğinde de yüksek bir desteğin Kadınhanı hemşerilerimiz tarafından verileceğini her zamanki gibi görmekteyiz” diye konuştu
AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, seçim
AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Kadınhanı’nın mahallelerini ziyaret ederek saha çalışmaları gerçekleştirdi. AK Parti iktidarının her zaman milletin arasında yer alan bir anlayışta olduğunu söyleyen Orhan Erdem, 14 Mayıs’a kadar her günümüz halkın arasında geçecek. Tabi ki seçimden sonra da yine halkın arasında olmaya devam edeceğiz. AK Parti iktidarıyla milletin arasında bir siyaset anlayışı doğmuş oldu. Seçim çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Kadınhanı’nda ilçe başkanımızın hazırlamış olduğu programları icra ettik” dedi.
Kadınhanı halkının Cumhur İttifakı’na büyük bir destek verdiğini kaydeden Orhan Erdem, ‘’Mahallelerimize gittik. Gayet güzel bir hava var. Hatta bir hemşerimize ne istiyorsunuz diye sorduğumuzda siz Cumhurbaşkanımıza, İHA’lara, SİHA’lara sahip çıkın başka bir şey istemiyoruz dediler. Bu anlayışın Kadınhanı’nda oturduğunu görmek bizleri mutlu etti. İnşallah burada yüksek bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımızın Cumhur İttifakının adayı olarak oy alacağını görüyoruz. Milletvekilliğinde de yüksek bir desteğin Kadınhanı hemşerilerimiz tarafından verileceğini her zamanki gibi görmekteyiz” diye konuştu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.