yandex

Bingöl’de hapis cezalı şüpheli tutuklandı

ASAYİŞ 01.12.2023 - 17:36, Güncelleme: 01.12.2023 - 17:36 1093+ kez okundu.
 

Bingöl’de hapis cezalı şüpheli tutuklandı

Bingöl'de 20 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.Bingöl Güncel TV / BİNGÖL (İGFA) - Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi), İSTH (İstihbarat ve Terörle Mücadele) birimleri ve merkez İlçe Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından yürütülen suç ve suçlulukla mücadele kapsamındaki istihbari çalışmalar neticesinde, hapis cezası bulunan bir kişi tutuklandı. “Uyuşturucu İmal ve Ticareti Yapma ve Sağlama” suçundan 20 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan A.B isimli şüpheli yakalandı. Yapılan operasyonda gözaltına alınan A.B, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bingöl'de 20 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Bingöl Güncel TV / BİNGÖL (İGFA) - Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi), İSTH (İstihbarat ve Terörle Mücadele) birimleri ve merkez İlçe Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından yürütülen suç ve suçlulukla mücadele kapsamındaki istihbari çalışmalar neticesinde, hapis cezası bulunan bir kişi tutuklandı.

“Uyuşturucu İmal ve Ticareti Yapma ve Sağlama” suçundan 20 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan A.B isimli şüpheli yakalandı.

Yapılan operasyonda gözaltına alınan A.B, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.