yandex

Erdoğan Büyükşehir adaylarını açıklayacağı tarihi duyurdu

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 16.12.2023 - 09:57, Güncelleme: 16.12.2023 - 10:12 1439+ kez okundu.
 

Erdoğan Büyükşehir adaylarını açıklayacağı tarihi duyurdu

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlarken AKP'nin Büyükşehir adaylarına dair merak edilen soruyu cevapladı.

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partiler adaylarını belirlemeye başladı. AKP'nin Büyükşehir adayları merakla bekleniyorken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir açıklama geldi. 2023 SONUNA DOĞRU Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da pazar günü yapılacak temayül yoklamasına ilişkin olarak, "Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklayacağız." açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayların ne zaman açıklanacağına ilişkin soru üzerine, İstanbul'da pazar günü yapılacak temayül yoklamasını hatırlatarak, '' Adana, İzmir büyükşehirlerinin gerek milletvekilleri gerek teşkilat gerekse belediye başkanları ile toplantımızı yaptık. Onların temayüllerini aldık. Pazar günü 3 bölgenin de temayüllerini alacağız. Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. Bu arada bazı illerin adaylarını açıklayabiliriz. Gelen temayüllere göre bu çalışmaları değerlendirip gecikmeden bir an önce açıklamayı hedefliyoruz.'' diye konuştu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlarken AKP'nin Büyükşehir adaylarına dair merak edilen soruyu cevapladı.

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partiler adaylarını belirlemeye başladı. AKP'nin Büyükşehir adayları merakla bekleniyorken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir açıklama geldi.

2023 SONUNA DOĞRU

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da pazar günü yapılacak temayül yoklamasına ilişkin olarak, "Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklayacağız." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayların ne zaman açıklanacağına ilişkin soru üzerine, İstanbul'da pazar günü yapılacak temayül yoklamasını hatırlatarak, '' Adana, İzmir büyükşehirlerinin gerek milletvekilleri gerek teşkilat gerekse belediye başkanları ile toplantımızı yaptık. Onların temayüllerini aldık. Pazar günü 3 bölgenin de temayüllerini alacağız. Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. Bu arada bazı illerin adaylarını açıklayabiliriz. Gelen temayüllere göre bu çalışmaları değerlendirip gecikmeden bir an önce açıklamayı hedefliyoruz.'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.