yandex

Karamollaoğluʹndan Cumhurbaşkanı Erdoğanʹa cevap: 100 değil 300 bin imza toplayacağız

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2599+ kez okundu.
 

Karamollaoğluʹndan Cumhurbaşkanı Erdoğanʹa cevap: 100 değil 300 bin imza toplayacağız

İki gündür siyasi parti liderlerine ziyaretlerde bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile biraraya geldi. Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Karamollaoğlu, bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "100 bin imza toplayamıyorsan zaten bu yolda bu mücadeleyi vermek de zor bir iş" sözlerini hatırlatarak sorduğu soruyu cevapladı. "100 BİN DEĞİL 300 BİN İMZA TOPLARIZ" Karamollaoğlu, "Biz 100 bin değil 300 bin imza toplarız. Orası mesele değil. Biz burada bir hakkın ücretle belirlenmesini doğru bulmadığımızı ifade ettik. Aday gösterirken para söz konusu olması haksız bir külfet demektir. Bu külfet seçmene yüklenmiş bir yüktür. Bu parayı partiler değil seçmen ödemek zorunda..." diye konuştu.   Kaynak:milligazete.com.tr

İki gündür siyasi parti liderlerine ziyaretlerde bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile biraraya geldi. Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Karamollaoğlu, bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "100 bin imza toplayamıyorsan zaten bu yolda bu mücadeleyi vermek de zor bir iş" sözlerini hatırlatarak sorduğu soruyu cevapladı.

"100 BİN DEĞİL 300 BİN İMZA TOPLARIZ"

Karamollaoğlu, "Biz 100 bin değil 300 bin imza toplarız. Orası mesele değil. Biz burada bir hakkın ücretle belirlenmesini doğru bulmadığımızı ifade ettik. Aday gösterirken para söz konusu olması haksız bir külfet demektir. Bu külfet seçmene yüklenmiş bir yüktür. Bu parayı partiler değil seçmen ödemek zorunda..." diye konuştu.

 

Kaynak:milligazete.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.