yandex

Erdoğan, Katar Emiri ve Berat Albayrakʹın samimi halleri dikkat çekti!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3402+ kez okundu.
 

Erdoğan, Katar Emiri ve Berat Albayrakʹın samimi halleri dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. KÜLLİYE'NİN KAPISINDA KARŞILADI Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışma ziyareti için Türkiye'de bulunan Emir Al Sani'yi Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın kapısında karşıladı. İKİ LİDERİN SAMİMİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ Karşılamanın ardından ikili görüşme başladı. Görüşmeye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ta katıldı. Görüşmede samimi haller dikkat çekti.   Kaynak:milligazete.com.tr

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

KÜLLİYE'NİN KAPISINDA KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışma ziyareti için Türkiye'de bulunan Emir Al Sani'yi Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın kapısında karşıladı.

İKİ LİDERİN SAMİMİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Karşılamanın ardından ikili görüşme başladı. Görüşmeye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ta katıldı. Görüşmede samimi haller dikkat çekti.

 

Kaynak:milligazete.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.