yandex

Siyonist İsrail, akademisyen Cemil Tekeliʹyi 15 gündür gözaltında tutuyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3154+ kez okundu.
 

Siyonist İsrail, akademisyen Cemil Tekeliʹyi 15 gündür gözaltında tutuyor

İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cemil Tekeli, 15 Ocak'ta İsrail'de Ben Gurion Havalimanı’nda gözaltına alındı. Basına kapalı olarak çıkarıldığı mahkeme tarafından Tekeli'nin gözaltı süresi 4 Şubat'a kadar uzatıldı. Geçen hafta pazar günü hakim karşısına çıkarılan Tekeli'nin gözaltı süresi, hakkındaki soruşturmanın tamamlanması için 8 gün uzatılmıştı. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Tekeli, 11 Ocak'ta başlayan Kudüs programının tamamlanması sonrası 15 Ocak'ta İstanbul'a dönerken Tel Aviv Havalimanı'nda İsrail polisi tarafından gözaltına alınmıştı. Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği de Tekeli'nin durumunu yakından takip ediyor.     Kaynak:milligazete.com    

İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cemil Tekeli, 15 Ocak'ta İsrail'de Ben Gurion Havalimanı’nda gözaltına alındı. Basına kapalı olarak çıkarıldığı mahkeme tarafından Tekeli'nin gözaltı süresi 4 Şubat'a kadar uzatıldı.

Geçen hafta pazar günü hakim karşısına çıkarılan Tekeli'nin gözaltı süresi, hakkındaki soruşturmanın tamamlanması için 8 gün uzatılmıştı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Tekeli, 11 Ocak'ta başlayan Kudüs programının tamamlanması sonrası 15 Ocak'ta İstanbul'a dönerken Tel Aviv Havalimanı'nda İsrail polisi tarafından gözaltına alınmıştı.

Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği de Tekeli'nin durumunu yakından takip ediyor.

 

 

Kaynak:milligazete.com

   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.