yandex

Mesut Özil, tarihi imzayı attı

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3828+ kez okundu.
 

Mesut Özil, tarihi imzayı attı

Premier League ekiplerinden Arsenal, transfer döneminin hemen ardından Mesut Özil ile yeni sözleşme imzaladı.Transfer döneminde kadrosunu Aubameyang'ı katan Arsenal, sezon sonunda sözleşmesi biten Mesut Özil ile yeniden anlaştı. ARSENAL TARİHİNİN EN ÇOK KAZANANI OLDU Arsenal'den yapılan açıklamada, yıldız oyuncu ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.Mesut, yeni sözleşmesiyle birlikte Arsenal'den haftada 350 bin sterlin kazanacak. Mesut, böylece Arsenal tarihinin en fazla kazanan futbolcusu unvanını da ele geçirdi.Mesut Özil, 2013'ten bu yana Arsenal ile 182 maçta forma giyerken 36 gol, 61 asistlik performans sergiledi.   Kaynak:milligazete.com

Premier League ekiplerinden Arsenal, transfer döneminin hemen ardından Mesut Özil ile yeni sözleşme imzaladı.Transfer döneminde kadrosunu Aubameyang'ı katan Arsenal, sezon sonunda sözleşmesi biten Mesut Özil ile yeniden anlaştı.

ARSENAL TARİHİNİN EN ÇOK KAZANANI OLDU

Arsenal'den yapılan açıklamada, yıldız oyuncu ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.Mesut, yeni sözleşmesiyle birlikte Arsenal'den haftada 350 bin sterlin kazanacak. Mesut, böylece Arsenal tarihinin en fazla kazanan futbolcusu unvanını da ele geçirdi.Mesut Özil, 2013'ten bu yana Arsenal ile 182 maçta forma giyerken 36 gol, 61 asistlik performans sergiledi.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.