yandex

Azerbaycanʹdan çarpıcı iddia: Türkiyeʹden kaçan PKKʹlı teröristler...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3306+ kez okundu.
 

Azerbaycanʹdan çarpıcı iddia: Türkiyeʹden kaçan PKKʹlı teröristler...

Azerbaycan'da faaliyet gösteren Report ajansının Ermeni Jamanak gazetesine dayandırdığı haberine göre, TSK'nın operasyonlarının ardından kayıplar veren PKK mensupları, Türkiye'den kaçıp Ermenistan'a gidiyor. İddiaya göre sınırı geçen PKK'lılar daha sonra da Ermeni yetkililere teslim oluyor. Haberde Dağlık Karabağ'da PKK kamplarının kurulduğu ve bin 750 PKK mensubunun eğitildiği iddiaları da yer aldı.   Kaynak:milligazete.com

Azerbaycan'da faaliyet gösteren Report ajansının Ermeni Jamanak gazetesine dayandırdığı haberine göre, TSK'nın operasyonlarının ardından kayıplar veren PKK mensupları, Türkiye'den kaçıp Ermenistan'a gidiyor.

İddiaya göre sınırı geçen PKK'lılar daha sonra da Ermeni yetkililere teslim oluyor.

Haberde Dağlık Karabağ'da PKK kamplarının kurulduğu ve bin 750 PKK mensubunun eğitildiği iddiaları da yer aldı.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.