yandex

Bülent Arınç, Erbakan Hocaʹyı andı: İkazlarını daha iyi anlıyoruz

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3170+ kez okundu.
 

Bülent Arınç, Erbakan Hocaʹyı andı: İkazlarını daha iyi anlıyoruz

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının sene-i devriyesi dolayısıyla sosyal medya aracılığıyla açıklamada bulundu. Yapmış olduğu paylaşımda Erbakan Hoca'yı rahmet, minnet ve hasretle andığını belirten Arınç, "O'na ve öğretilerine her geçen gün daha çok ihtiyaç duyuyor; O'nu ve ikazlarını daha iyi anlıyoruz" dedi. Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın yapmış olduğu açıklama şu şekilde: Vefatının 7. yılında; büyük devlet adamı, vatan ve millet sevdalısı, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı rahmet, minnet ve hasretle anıyorum. O'na ve öğretilerine her geçen gün daha çok ihtiyaç duyuyor; O'nu ve ikazlarını daha iyi anlıyoruz. Ruhu şad, mekanı Cennet olsun...   Kaynak:milligazete.com

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının sene-i devriyesi dolayısıyla sosyal medya aracılığıyla açıklamada bulundu.

Yapmış olduğu paylaşımda Erbakan Hoca'yı rahmet, minnet ve hasretle andığını belirten Arınç, "O'na ve öğretilerine her geçen gün daha çok ihtiyaç duyuyor; O'nu ve ikazlarını daha iyi anlıyoruz" dedi.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

Vefatının 7. yılında; büyük devlet adamı, vatan ve millet sevdalısı, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı rahmet, minnet ve hasretle anıyorum. O'na ve öğretilerine her geçen gün daha çok ihtiyaç duyuyor; O'nu ve ikazlarını daha iyi anlıyoruz.
Ruhu şad, mekanı Cennet olsun...

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.