yandex

20 bin öğretmen ataması için başvurular başladı

SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3261+ kez okundu.
 

20 bin öğretmen ataması için başvurular başladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ataması yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen kadrosu için başvurular başladı. Ön başvurular 8 Mart tarihine kadar yapılabilecek.  Adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezleri 16 Mart'ta duyurulacak. Sözlü sınavlar 14 Nisan'da başlayacak, 8 Mayıs'ta sona erecek. Sözlü sınavda adaylar, ifade yeteneği ve muhakeme gücü, iletişim becerileri, eğitimcilik nitelikleri yönleriyle değerlendirilecek. Sınavdan 60 ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılarak tercih yapma hakkını elde edecek.  Kaynak: TRT Haber

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ataması yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen kadrosu için başvurular başladı. Ön başvurular 8 Mart tarihine kadar yapılabilecek. 

Adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezleri 16 Mart'ta duyurulacak.

Sözlü sınavlar 14 Nisan'da başlayacak, 8 Mayıs'ta sona erecek.

Sözlü sınavda adaylar, ifade yeteneği ve muhakeme gücü, iletişim becerileri, eğitimcilik nitelikleri yönleriyle değerlendirilecek.

Sınavdan 60 ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılarak tercih yapma hakkını elde edecek. 

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.