yandex

Nepalʹde Bangladeşʹe ait yolcu uçağı düştü

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3142+ kez okundu.
 

Nepalʹde Bangladeşʹe ait yolcu uçağı düştü

US-Bangla Havayoluna ait, 67 yolcu ve 4 mürettebat üyesinin bulunduğu Bombardier marka Dash-8 tipi uçağı inişe geçtiği sırada Tribhuvan Uluslararası Havalimanı'nda düştü. Bangladeş'in başkenti Dakka'dan kalkan uçağın Katmandu'da düşmesi sonucu 38 kişi öldü, 23 kişi de yaralı olarak kurtarıldı. Henüz bulunamayan 10 kişinin ise akıbeti bilinmiyor. Yaralılar ambulanslarla civardaki hastanelere götürüldü. Sita Air'e ait bir uçak 2012'de aynı havalimanında kalkıştan kısa bir süre sonra düşmüş, kazada 19 kişi hayatını kaybetmişti. Kaynak: AA

US-Bangla Havayoluna ait, 67 yolcu ve 4 mürettebat üyesinin bulunduğu Bombardier marka Dash-8 tipi uçağı inişe geçtiği sırada Tribhuvan Uluslararası Havalimanı'nda düştü.

Bangladeş'in başkenti Dakka'dan kalkan uçağın Katmandu'da düşmesi sonucu 38 kişi öldü, 23 kişi de yaralı olarak kurtarıldı.

Henüz bulunamayan 10 kişinin ise akıbeti bilinmiyor.

Yaralılar ambulanslarla civardaki hastanelere götürüldü.

Sita Air'e ait bir uçak 2012'de aynı havalimanında kalkıştan kısa bir süre sonra düşmüş, kazada 19 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.