yandex

Diriliş Ertuğrulʹda rol alan isim, Çiftlik Bankʹın basın danışmanı çıktı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3883+ kez okundu.
 

Diriliş Ertuğrulʹda rol alan isim, Çiftlik Bankʹın basın danışmanı çıktı

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da rol alan Mehmet Çevik, Çiftlik Bank'ın basın danışmanı çıktı. ŞİRKET SESSİZ SEDASIZ BOŞALTILDI Çok kısa sürede on binlerce kişiden yüz milyonlarca lira toplayan ve aylardır gündemde olan, haklarında bir dizi suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank sırra kadem bastı! Yatırdıkları paraları almak için şirketin merkezine giden vatandaşlar, şirketin sessiz sedasız boşaltıldığını öğrendi. MEHMET ÇEVİK BASIN DANIŞMANIYMIŞ Bu dolandırıcıların yanında bir de tanıdık bir yüz vardı.O yüz Mehmet Çevik'ten başkası değildi. Tiyatro ve sinema oyuncusu Mehmet Çevik, Çiftlik Bank'ın medya ve iletişim danışmanıydı. DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA OYNAMIŞTI En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Deli Demir karakterini canlandıran oyuncu Mehmet Çevik, Çiftlik Bank'ın hem 14 Aralık'ta İnegöl'de hem de dün Konya Tuzlukcu'da temelini attığı tesislerde kürsüye çıkarak şirketin hedefleri ve mevcut durumu ile ilgili açıklamalar yapıp, Çiftlik Bank'ı savunmuştu.   Kaynak:milligazete.com

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da rol alan Mehmet Çevik, Çiftlik Bank'ın basın danışmanı çıktı.

ŞİRKET SESSİZ SEDASIZ BOŞALTILDI

Çok kısa sürede on binlerce kişiden yüz milyonlarca lira toplayan ve aylardır gündemde olan, haklarında bir dizi suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank sırra kadem bastı! Yatırdıkları paraları almak için şirketin merkezine giden vatandaşlar, şirketin sessiz sedasız boşaltıldığını öğrendi.

MEHMET ÇEVİK BASIN DANIŞMANIYMIŞ

Bu dolandırıcıların yanında bir de tanıdık bir yüz vardı.O yüz Mehmet Çevik'ten başkası değildi. Tiyatro ve sinema oyuncusu Mehmet Çevik, Çiftlik Bank'ın medya ve iletişim danışmanıydı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA OYNAMIŞTI

En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Deli Demir karakterini canlandıran oyuncu Mehmet Çevik, Çiftlik Bank'ın hem 14 Aralık'ta İnegöl'de hem de dün Konya Tuzlukcu'da temelini attığı tesislerde kürsüye çıkarak şirketin hedefleri ve mevcut durumu ile ilgili açıklamalar yapıp, Çiftlik Bank'ı savunmuştu.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.