yandex

Macronʹdan Türkiye için skandal ifadeler

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3735+ kez okundu.
 

Macronʹdan Türkiye için skandal ifadeler

Türk Silahlı Kuvvetleri,Suriye'nin kuzeyinde ABD'nin desteğiyleAfrin'i işgal eden teröristleri 58 günde temizledi.TSKve ÖSO bölgede mayın arama tarama faaliyetlerini sürdürürken, Avrupa'dan da yeni açıklamalar geliyor. FRANSA, ZEYTİN DALI'NDAN RAHATSIZ Brüksel'deki AB liderler zirvesi öncesi gazetecilere konuşanFransaCumhurbaşkanı Macron, Afrin operasyonuyla ilgili açıklama yaptı. Suriye'de işgalin desteklenmediğini vurgulayan Macron,''Türkiye’nin güvenlik kriterlerini göz önünde bulundurmamız gerektiğini düşünüyorum. Ancak Suriye gibi egemen bir ülkede işgali hiçbir zaman desteklemeyeceğiz. Ülke savaş durumunda olsa bile''dedi.   Kaynak:milligazete.com

Türk Silahlı Kuvvetleri,Suriye'nin kuzeyinde ABD'nin desteğiyleAfrin'i işgal eden teröristleri 58 günde temizledi.TSKve ÖSO bölgede mayın arama tarama faaliyetlerini sürdürürken, Avrupa'dan da yeni açıklamalar geliyor.

FRANSA, ZEYTİN DALI'NDAN RAHATSIZ

Brüksel'deki AB liderler zirvesi öncesi gazetecilere konuşanFransaCumhurbaşkanı Macron, Afrin operasyonuyla ilgili açıklama yaptı. Suriye'de işgalin desteklenmediğini vurgulayan Macron,''Türkiye’nin güvenlik kriterlerini göz önünde bulundurmamız gerektiğini düşünüyorum. Ancak Suriye gibi egemen bir ülkede işgali hiçbir zaman desteklemeyeceğiz. Ülke savaş durumunda olsa bile''dedi.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.