yandex

Mehmetçik terörün yakıp yıktığı Afrinʹe kol kanat geriyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3258+ kez okundu.
 

Mehmetçik terörün yakıp yıktığı Afrinʹe kol kanat geriyor

Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin'de tüm yerleşim yerlerinde kontrol sağlandı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrinlilerin güvenliği için 24 saat tanklarla devriye geziyor.  Bölgede hayat artık normale dönmeye başladı. Terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen kentte siviller rahat bir nefes aldı. Tekrar sokaklarda dolaşan sivillerin yüzlerinde korku yerine tebessüm hakim.  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Türk Kızılayı da Afrin ilçe merkezinde yardım faaliyetlerini sürdürüyor, köy köy yardım götürüyor. Mehmetçik bugün de Türk Kızılayı'nın yardımlarını terör mağdurlarına dağıtmaya devam ediyor. TSK yeni görüntüyü, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, "Her zaman yanınızdayız. Afrin/Heltangarbi Köyü'nde de sivil halka insani yardım malzemeleri dağıtıldı" notuyla paylaştı.  Kaynak: TRT Haber  

Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin'de tüm yerleşim yerlerinde kontrol sağlandı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrinlilerin güvenliği için 24 saat tanklarla devriye geziyor. 

Bölgede hayat artık normale dönmeye başladı. Terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen kentte siviller rahat bir nefes aldı. Tekrar sokaklarda dolaşan sivillerin yüzlerinde korku yerine tebessüm hakim. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Türk Kızılayı da Afrin ilçe merkezinde yardım faaliyetlerini sürdürüyor, köy köy yardım götürüyor.

Mehmetçik bugün de Türk Kızılayı'nın yardımlarını terör mağdurlarına dağıtmaya devam ediyor.

TSK yeni görüntüyü, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, "Her zaman yanınızdayız. Afrin/Heltangarbi Köyü'nde de sivil halka insani yardım malzemeleri dağıtıldı" notuyla paylaştı. 

Kaynak: TRT Haber

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.