yandex

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ʹBozkurt işareti yaparken farkında bile değildim ama güzel olduʹ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 4038+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ʹBozkurt işareti yaparken farkında bile değildim ama güzel olduʹ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-AB Zirvesi için gittiği Bulgaristan'ın Varna şehrinden Türkiye'ye dönerken uçaktaki gazetecilerin sorularına yanıtlar verdi. Erdoğan, partisinin Mersin İl Kongresi öncesi yaptığı konuşmadaki "bozkurt işareti" içinde, "İrademizin dışında oldu ama güzel de oldu" ifadelerini kullandı. GÜNEYDOĞU'DAKİ OYUMUZ FARKLI GELİŞECEK Ak Parti-MHP ittifakına değinen Erdoğan, "Şunu rahatlıkla söyleyebilirim Güneydoğu’da olumsuz bir hava söz konusu değil. ‘Cumhur ittifakı’, iddiaların tam aksine, oralardaki MHP’li kardeşlerimizin bizlerle dayanışma ruhunu teşvik ediyor. Ben inanıyorum ki ‘cumhur ittifakı’ ile birlikte bizim Güneydoğu’daki oy potansiyelimiz çok daha farklı gelişecek" diye konuştu. 'BOZKURT İŞARETİ SPONTANE OLDU AMA GÜZEL DE OLDU' (Mersin’de yaptığı bozkurt işareti) Rabia’yı sayarken, spontane biçimde olmuş o işaret. Hatta ben farkında bile değildim, konuşma bittikten sonra arkadaşlar söylediler. İrademizin dışında oldu ama güzel de oldu.   Kaynak:milligazete.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-AB Zirvesi için gittiği Bulgaristan'ın Varna şehrinden Türkiye'ye dönerken uçaktaki gazetecilerin sorularına yanıtlar verdi. Erdoğan, partisinin Mersin İl Kongresi öncesi yaptığı konuşmadaki "bozkurt işareti" içinde, "İrademizin dışında oldu ama güzel de oldu" ifadelerini kullandı.

GÜNEYDOĞU'DAKİ OYUMUZ FARKLI GELİŞECEK

Ak Parti-MHP ittifakına değinen Erdoğan, "Şunu rahatlıkla söyleyebilirim Güneydoğu’da olumsuz bir hava söz konusu değil. ‘Cumhur ittifakı’, iddiaların tam aksine, oralardaki MHP’li kardeşlerimizin bizlerle dayanışma ruhunu teşvik ediyor. Ben inanıyorum ki ‘cumhur ittifakı’ ile birlikte bizim Güneydoğu’daki oy potansiyelimiz çok daha farklı gelişecek" diye konuştu.

'BOZKURT İŞARETİ SPONTANE OLDU AMA GÜZEL DE OLDU'

(Mersin’de yaptığı bozkurt işareti) Rabia’yı sayarken, spontane biçimde olmuş o işaret. Hatta ben farkında bile değildim, konuşma bittikten sonra arkadaşlar söylediler. İrademizin dışında oldu ama güzel de oldu.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.