yandex

Rusyaʹnın sınır dışı ettiği ABDʹli diplomatlar Moskovaʹdan ayrılmaya başladı

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2803+ kez okundu.
 

Rusyaʹnın sınır dışı ettiği ABDʹli diplomatlar Moskovaʹdan ayrılmaya başladı

ABD'li diplomatlar ve aileleri, sabah saatlerinde 3 otobüs ve 1 minibüs ile Moskova'daki Washington Büyükelçiliği'nden havalimanına doğru yola çıktı. ABD ve AB ülkeleri 150'den fazla Rus diplomatı sınır dışı etme kararı almıştı. Rusya da misilleme olarak bu ülkelerin aynı sayıda diplomatlarını sınır dışı etmeye karar vermişti. Moskova, ABD'nin 60 diplomatını sınır dışı etmenin yanında ABD'nin St. Petersburg kentindeki konsolosluğunu da kapattığını duyurmuştu.  Kaynak: AP

ABD'li diplomatlar ve aileleri, sabah saatlerinde 3 otobüs ve 1 minibüs ile Moskova'daki Washington Büyükelçiliği'nden havalimanına doğru yola çıktı.

ABD ve AB ülkeleri 150'den fazla Rus diplomatı sınır dışı etme kararı almıştı.

Rusya da misilleme olarak bu ülkelerin aynı sayıda diplomatlarını sınır dışı etmeye karar vermişti.

Moskova, ABD'nin 60 diplomatını sınır dışı etmenin yanında ABD'nin St. Petersburg kentindeki konsolosluğunu da kapattığını duyurmuştu. 

Kaynak: AP

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.