yandex

İbrahim Kalınʹdan flaş Mehmet Şimşek açıklaması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3471+ kez okundu.
 

İbrahim Kalınʹdan flaş Mehmet Şimşek açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in istifasını Başbakan Yıldırım'a ilettiği iddialarına cevap verdi. "BİZE GELEN BİR ŞEY YOK" Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in istifası iddiası ile ilgili şöyle konuştu; Bu bir iddia. Bize gelen bir şey yok. Sayın Cumhurbaşkanımızı ekonomiyi yakından takip eden bir lider. Bunu yaparken de Ekonomi Bakanı Maliye Bakanıyla yakın mesaide hep olmuştur. Bunlara olağanüstü anlamlar atfetmek doğru değil. Faizler konusunda Cumhurbaşkanımızın tavrı hep net oldu. Faizlerin düşürülmesi Türkiye ekonomisini canldıracak bir hamle olacaktır. Bunu hep ifade etti. Bunun dışında yaşanan olağan dışı bir hadise yok.   Kaynak:milligazete.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in istifasını Başbakan Yıldırım'a ilettiği iddialarına cevap verdi.

"BİZE GELEN BİR ŞEY YOK"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in istifası iddiası ile ilgili şöyle konuştu;

Bu bir iddia. Bize gelen bir şey yok. Sayın Cumhurbaşkanımızı ekonomiyi yakından takip eden bir lider. Bunu yaparken de Ekonomi Bakanı Maliye Bakanıyla yakın mesaide hep olmuştur. Bunlara olağanüstü anlamlar atfetmek doğru değil. Faizler konusunda Cumhurbaşkanımızın tavrı hep net oldu. Faizlerin düşürülmesi Türkiye ekonomisini canldıracak bir hamle olacaktır. Bunu hep ifade etti. Bunun dışında yaşanan olağan dışı bir hadise yok.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.