yandex

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen istifa etti!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3624+ kez okundu.
 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen istifa etti!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen canlı yayında istifa ettiğini açıkladı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde geçtiğimiz hafta yaşanan olayda, araştırma görevlisi olan Volkan Bayar, fakülte binasının 3. katında Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çağlak’ı silahla öldürdü, 3 kişiyi de yaraladı. Saldırının sebebi ise araştırılıyor. Bayar’ın FETÖ’cü olmakla suçlandığı ve saldırıyı bu sebeple gerçekleştirdiği öne sürülmüştü. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen görevinden istifa ettiğini açıkladı. BAHÇELİ: İSTİFA EDECEK BASİRETİ NE ZAMAN GÖSTERECEKSİNİZ? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Meclis'te düzenlendiği grup toplantısı konuşmasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ndeki olaya değinerek 4 kişiyi tabancayla öldüren Volkan Bayar'ı 'şerefsiz' olarak nitelemiş ve "Bir daha gün ışığı görmemeli" diyerek üniversite yönetimine de "İstifa edecek basireti ne zaman göstereceksiniz?" diye sormuştu.   Kaynak:milligazete.com

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen canlı yayında istifa ettiğini açıkladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde geçtiğimiz hafta yaşanan olayda, araştırma görevlisi olan Volkan Bayar, fakülte binasının 3. katında Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çağlak’ı silahla öldürdü, 3 kişiyi de yaraladı. Saldırının sebebi ise araştırılıyor. Bayar’ın FETÖ’cü olmakla suçlandığı ve saldırıyı bu sebeple gerçekleştirdiği öne sürülmüştü.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen görevinden istifa ettiğini açıkladı.

BAHÇELİ: İSTİFA EDECEK BASİRETİ NE ZAMAN GÖSTERECEKSİNİZ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Meclis'te düzenlendiği grup toplantısı konuşmasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ndeki olaya değinerek 4 kişiyi tabancayla öldüren Volkan Bayar'ı 'şerefsiz' olarak nitelemiş ve "Bir daha gün ışığı görmemeli" diyerek üniversite yönetimine de "İstifa edecek basireti ne zaman göstereceksiniz?" diye sormuştu.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.