yandex

Trumpʹtan yeni tweet: Operasyon mükemmeldi, daha iyi bir sonuç olamazdı

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3093+ kez okundu.
 

Trumpʹtan yeni tweet: Operasyon mükemmeldi, daha iyi bir sonuç olamazdı

Trump mesajında, "Dün gece operasyon mükemmeldi. İngiltere ve Fransa'ya askeri katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bundan daha iyi bir sonuç olamazdı. Görev tamamlandı." dedi.      Donald J. Trump   ✔@realDonaldTrump     A perfectly executed strike last night. Thank you to France and the United Kingdom for their wisdom and the power of their fine Military. Could not have had a better result. Mission Accomplished! 15:21 - 14 Nis 2018   142 B   69,7 B kişi bunun hakkında konuşuyor Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik       Trump ardından attığı mesajda ise, "Ordumuzla gurur duyuyorum. Milyarlarca dolarlık onaylanmış harcama sonrasında sahip olduğumuz en iyi şey olacak. Hiç kimse ya da hiçbir şey ona yakın dahi olmayacak." dedi.      Donald J. Trump   ✔@realDonaldTrump     So proud of our great Military which will soon be, after the spending of billions of fully approved dollars, the finest that our Country has ever had. There won’t be anything, or anyone, even close! 15:29 - 14 Nis 2018   100 B   43,4 B kişi bunun hakkında konuşuyor Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik        3.Dünya Savaşı rüzgarı estirdi Trump’ın  geçtiğimiz günlerde saldırı planına dair attığı ilk tweet ile bir anda üçüncü dünya savaşı rüzgarları esti. Rusya’ya seslenen ABD Başkanı, “hazır olun füzeler geliyor” diyordu. "Rusya, Suriye'ye atılacak her füzeyi vuracağını söylemiş. Rusya hazırlıklı ol, füzeler gelecek. Hepsi iyi, yeni ve akıllı füzeler. Kendi insanlarını gazla öldüren ve bununla eğlenen bir hayvanla ortak olmamalıydın."     Donald J. Trump   ✔@realDonaldTrump     Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it! 13:57 - 11 Nis 2018   171 B   133 B kişi bunun hakkında konuşuyor Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik       Hemen ardından kafaları karıştıran bir tweet daha Trump'ın akıllı füze mesajının üzerinden 24 saat geçmeden Suriye’yi vurmak için hiç bir zaman tarih vermediğini söyledi, “Hemen de vurabiliriz, hiç vurmayabiliriz de” dedi. "Suriye'ye ne zaman saldıracağımızı hiç söylemedim. Hemen de vurabiliriz hiç vurmayabiliriz de. Her halükarda, benim yönetimimde ABD bölgeden DAEŞ'i sürmek için büyük işler yaptı. Hakettiğimiz, "Teşekkürler Amerika" nerede?"   Donald J. Trump   ✔@realDonaldTrump     Never said when an attack on Syria would take place. Could be very soon or not so soon at all! In any event, the United States, under my Administration, has done a great job of ridding the region of ISIS. Where is our “Thank you America?” 13:15 - 12 Nis 2018   110 B  

Trump mesajında, "Dün gece operasyon mükemmeldi. İngiltere ve Fransa'ya askeri katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bundan daha iyi bir sonuç olamazdı. Görev tamamlandı." dedi. 

 

 

Donald J. Trump   ✔@realDonaldTrump    

A perfectly executed strike last night. Thank you to France and the United Kingdom for their wisdom and the power of their fine Military. Could not have had a better result. Mission Accomplished!

15:21 - 14 Nis 2018   142 B   69,7 B kişi bunun hakkında konuşuyor Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik    

 

Trump ardından attığı mesajda ise, "Ordumuzla gurur duyuyorum. Milyarlarca dolarlık onaylanmış harcama sonrasında sahip olduğumuz en iyi şey olacak. Hiç kimse ya da hiçbir şey ona yakın dahi olmayacak." dedi. 

 

 

Donald J. Trump   ✔@realDonaldTrump    

So proud of our great Military which will soon be, after the spending of billions of fully approved dollars, the finest that our Country has ever had. There won’t be anything, or anyone, even close!

15:29 - 14 Nis 2018   100 B   43,4 B kişi bunun hakkında konuşuyor Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik    

 

 3.Dünya Savaşı rüzgarı estirdi

Trump’ın  geçtiğimiz günlerde saldırı planına dair attığı ilk tweet ile bir anda üçüncü dünya savaşı rüzgarları esti. Rusya’ya seslenen ABD Başkanı, “hazır olun füzeler geliyor” diyordu.

"Rusya, Suriye'ye atılacak her füzeyi vuracağını söylemiş. Rusya hazırlıklı ol, füzeler gelecek. Hepsi iyi, yeni ve akıllı füzeler. Kendi insanlarını gazla öldüren ve bununla eğlenen bir hayvanla ortak olmamalıydın."

 

 

Donald J. Trump   ✔@realDonaldTrump    

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!

13:57 - 11 Nis 2018   171 B   133 B kişi bunun hakkında konuşuyor Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik    

 

Hemen ardından kafaları karıştıran bir tweet daha

Trump'ın akıllı füze mesajının üzerinden 24 saat geçmeden Suriye’yi vurmak için hiç bir zaman tarih vermediğini söyledi, “Hemen de vurabiliriz, hiç vurmayabiliriz de” dedi.

"Suriye'ye ne zaman saldıracağımızı hiç söylemedim. Hemen de vurabiliriz hiç vurmayabiliriz de. Her halükarda, benim yönetimimde ABD bölgeden DAEŞ'i sürmek için büyük işler yaptı. Hakettiğimiz, "Teşekkürler Amerika" nerede?"

 

Donald J. Trump   ✔@realDonaldTrump    

Never said when an attack on Syria would take place. Could be very soon or not so soon at all! In any event, the United States, under my Administration, has done a great job of ridding the region of ISIS. Where is our “Thank you America?”

13:15 - 12 Nis 2018   110 B  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.