yandex

Şenol Güneşʹin Quaresma endişesi

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3872+ kez okundu.
 

Şenol Güneşʹin Quaresma endişesi

Şenol Güneş, Ricardo Quaresma’yı Kadıköy'de oynatmayı düşünmüyor. 5 MAÇ CEZA ALMIŞTI Vodafone Park’ta oynanan kupanın ilk ayağında kırmızı kart gören ve daha sonra PFDK tarafından 5 maç ceza alan Q7’nin yine aynı tip gerginliğin içine girebileceğinden korkan Güneş’in bu nedenle Lens’i oynatacağı öğrenildi.     EN ÇOK F.BAHÇE DERBİLERİNDE KART GÖRÜYOR Siyah-beyazlı takıma ilk olarak 2010-2011 sezonunda transfer olan ve Beşiktaş'ta 5. sezonunu geçiren Quaresma, Türkiye kariyerindeki en çok kartı Fenerbahçe ile oynanan derbi karşılaşmalarında gördü. Beşiktaş formasıyla 5 sezonda 12 Fenerbahçe derbisine çıkan 34 yaşındaki oyuncu, bunların 9'unda kart görmekten kurtulamadı. Tecrübeli oyuncu, sarı-lacivertli ekiple oynanan maçlarda 7 sarı ve 2 kırmızı kartla cezalandırıldı.     6 KIRMIZI 45 SARI Ricardo Quaresma, Beşiktaş kariyerinde 51 kez kartla cezalandırıldı. Siyah-beyazlı oyuncu, 5 sezonda 6 kırmızı ve 45 sarı kart gördü.   KralSpor

Şenol Güneş, Ricardo Quaresma’yı Kadıköy'de oynatmayı düşünmüyor.

5 MAÇ CEZA ALMIŞTI

Vodafone Park’ta oynanan kupanın ilk ayağında kırmızı kart gören ve daha sonra PFDK tarafından 5 maç ceza alan Q7’nin yine aynı tip gerginliğin içine girebileceğinden korkan Güneş’in bu nedenle Lens’i oynatacağı öğrenildi.

 

 

EN ÇOK F.BAHÇE DERBİLERİNDE KART GÖRÜYOR

Siyah-beyazlı takıma ilk olarak 2010-2011 sezonunda transfer olan ve Beşiktaş'ta 5. sezonunu geçiren Quaresma, Türkiye kariyerindeki en çok kartı Fenerbahçe ile oynanan derbi karşılaşmalarında gördü.

Beşiktaş formasıyla 5 sezonda 12 Fenerbahçe derbisine çıkan 34 yaşındaki oyuncu, bunların 9'unda kart görmekten kurtulamadı. Tecrübeli oyuncu, sarı-lacivertli ekiple oynanan maçlarda 7 sarı ve 2 kırmızı kartla cezalandırıldı.

 

 

6 KIRMIZI 45 SARI

Ricardo Quaresma, Beşiktaş kariyerinde 51 kez kartla cezalandırıldı. Siyah-beyazlı oyuncu, 5 sezonda 6 kırmızı ve 45 sarı kart gördü.

 

KralSpor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.