yandex

Şenol Güneş’in yere yığıldığı an

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 4236+ kez okundu.
 

Şenol Güneş’in yere yığıldığı an

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği derbi, Şenol Güneş'in kafasına atılan yabancı maddelerin ardından yarıda kaldı. Yaşanan olaylar sonrası Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı. KAFASINA 5 DİKİŞ ATILDI Şenol Güneş ilk olarak Tolga Zengin'le taraftarlar arasında yaşanan tartışmayı sakinleştirmek isterken kafasına bir yabancı madde atılıyor. Olay sırasında yerde kalan Şenol Güneş, daha sonra soyunma odasına doğru giderken kafasına bir başka yabancı madde daha isabet ediyor. Güneş'in kafasına 5 dikiş atılmasına sebep olan aldığı ikinci darbe oluyor. Şenol Güneş’in yere yığıldığı an - İZLE   KralSpor

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği derbi, Şenol Güneş'in kafasına atılan yabancı maddelerin ardından yarıda kaldı. Yaşanan olaylar sonrası Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı.

KAFASINA 5 DİKİŞ ATILDI

Şenol Güneş ilk olarak Tolga Zengin'le taraftarlar arasında yaşanan tartışmayı sakinleştirmek isterken kafasına bir yabancı madde atılıyor. Olay sırasında yerde kalan Şenol Güneş, daha sonra soyunma odasına doğru giderken kafasına bir başka yabancı madde daha isabet ediyor. Güneş'in kafasına 5 dikiş atılmasına sebep olan aldığı ikinci darbe oluyor.

Şenol Güneş’in yere yığıldığı an - İZLE

 

KralSpor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.