yandex

Fenerbahçe ceza alırsa, kupada çekecek

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3943+ kez okundu.
 

Fenerbahçe ceza alırsa, kupada çekecek

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tatil edilmesinin ardından Fenerbahçe'nin alacağı ceza da merak konusu oldu.     KUPADA ALINAN CEZALAR KUPAYI ETKİLİYOR Fenerbahçe'nin taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddelerin ardından sarı-lacivertli kulübün oldukça ağır ceza alması bekleniyor. Şenol Güneş’in yere yığıldığı an - İZLE TFF Disiplin Talimatı'nın ilgili maddesine göre, Fenerbahçe ceza alırsa, sarı-lacivertliler bu cezasını Ziraat Türkiye Kupası'nda çekecek. Fenerbahçe'nin alacağı cezalar, Spor Toto Süper Lig'e yansımayacak. Disiplin talimatları gereği, ligde alınan saha olayları cezası ligde, kupadakiler kupada çekiliyor. Kupada görülen kartlar ligi etkiliyor ancak saha olarlarında böyle bir durum söz konusu değil.     Sarı-lacivertliler saha kapatma cezası alırsa, bu ceza ligi etkilemeyecek ve Fenerbahçe taraftarları tribünlerdeki yerini alacak.     KralSpor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tatil edilmesinin ardından Fenerbahçe'nin alacağı ceza da merak konusu oldu.

 

 

KUPADA ALINAN CEZALAR KUPAYI ETKİLİYOR

Fenerbahçe'nin taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddelerin ardından sarı-lacivertli kulübün oldukça ağır ceza alması bekleniyor.

Şenol Güneş’in yere yığıldığı an - İZLE

TFF Disiplin Talimatı'nın ilgili maddesine göre, Fenerbahçe ceza alırsa, sarı-lacivertliler bu cezasını Ziraat Türkiye Kupası'nda çekecek. Fenerbahçe'nin alacağı cezalar, Spor Toto Süper Lig'e yansımayacak. Disiplin talimatları gereği, ligde alınan saha olayları cezası ligde, kupadakiler kupada çekiliyor.

Kupada görülen kartlar ligi etkiliyor ancak saha olarlarında böyle bir durum söz konusu değil.

 

 

Sarı-lacivertliler saha kapatma cezası alırsa, bu ceza ligi etkilemeyecek ve Fenerbahçe taraftarları tribünlerdeki yerini alacak.

 

 

KralSpor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.