yandex

Pepeʹnin kırmızı kartı geçerli sayılacak

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2569+ kez okundu.
 

Pepeʹnin kırmızı kartı geçerli sayılacak

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği ve saha olayları nedeniyle yarıda kalan maçla ilgili akıllarda birçok soru işareti var. Bunlardan biri de Pepe'nin gördüğü kırmızı kart. PEPE'NİN KIRMIZI KARTI GEÇERLİ OLACAK Derbi, 58. dakikada Fenerbahçe tribünlerinden atılan yabancı maddelerden birinin Şenol Güneş'in kafasına gelmesi sonucu tatil edili. Saha olaylarıyla birlikte Beşiktaşlı futbolcular ve hakem Mete Kalkavan soyunma odasına gitti.      Maçın güvenli bir ortamda sürdürülemeyeceğine karar veren Mete Kalkavan karşılaşmayı tatil etti. Maçla ilgili son kararı hakem ve gözlemci raporlarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu verecek. Mücadelenin tatil edilmesiyle birlikte merak edilen soruların başında Pepe'nin gördüğü kırmızı kartın akıbetiydi. Talimatlar gereği maç hükmen Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlansa dahi Pepe'nin kırmızı kartı geçerli sayılacak ve cezasını çekecek.   Pepe direkt kırmızı kart gördüğü için 2 maç ceza alacak. Cezası onanırsa Portekizli futbolcu 31. haftada oynanacak Galatasaray derbisinde sahada olamayacak.   KralSpor

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği ve saha olayları nedeniyle yarıda kalan maçla ilgili akıllarda birçok soru işareti var. Bunlardan biri de Pepe'nin gördüğü kırmızı kart.

PEPE'NİN KIRMIZI KARTI GEÇERLİ OLACAK

Derbi, 58. dakikada Fenerbahçe tribünlerinden atılan yabancı maddelerden birinin Şenol Güneş'in kafasına gelmesi sonucu tatil edili. Saha olaylarıyla birlikte Beşiktaşlı futbolcular ve hakem Mete Kalkavan soyunma odasına gitti. 

 

 

Maçın güvenli bir ortamda sürdürülemeyeceğine karar veren Mete Kalkavan karşılaşmayı tatil etti. Maçla ilgili son kararı hakem ve gözlemci raporlarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

Mücadelenin tatil edilmesiyle birlikte merak edilen soruların başında Pepe'nin gördüğü kırmızı kartın akıbetiydi. Talimatlar gereği maç hükmen Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlansa dahi Pepe'nin kırmızı kartı geçerli sayılacak ve cezasını çekecek.

 

Pepe direkt kırmızı kart gördüğü için 2 maç ceza alacak. Cezası onanırsa Portekizli futbolcu 31. haftada oynanacak Galatasaray derbisinde sahada olamayacak.

 

KralSpor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.