yandex

Ünlü anketçi anketlerin sağlıklı olmadığını söyledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3617+ kez okundu.
 

Ünlü anketçi anketlerin sağlıklı olmadığını söyledi

24 Haziran erken seçimleri öncesinde gözler bir yandan siyasilerde bir yandan da anketlerde... Anket firmalarının yaptığı ölçümler ve raporlamalar seçime doğru yaklaştıkça merak ediliyor. Her ne kadar merak sözkonusu olsa da "güven" her zaman tartışılan bir konu oldu. SONAR Genel Müdürü Hakan Bayrakçı’dan Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken anketlerle ilgili ilginç bir yorum geldi. Gazete Habertürk'ten Kübra Par'a konuşan Bayrakçı, "Anketlerden sağlıklı cevap almak imkânsız. Çünkü cevap veren kişilerin yüzde 15’i endişeden yanlış bilgi beyan ediyor." dedi. "CHP KEDİ OLALI BİR FARE TUTTU" Bayrakçı, "Dün İYİ Parti resmen Meclis’e girdi. CHP’den 15 milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesiyle grup kurdular. Bu durum 24 Haziran’daki seçimleri nasıl etkiler?" şeklindeki soruya da şu cevabı verdi: "Cumhur ittifakı bunu hiç hoş karşılamadı. Çok kızdılar, “Ahlak dışı’’ dediler. Ama ben hiç o kanaatte değilim. Bilakis gayet etik. İktidarın şu ana kadarki ufak tefek bütün kurnazca hareketlerine karşı CHP ilk defa kedi olalı bir fare tuttu. İyi bir planla hareket ettiler. CHP iyi şeyler yapsa ve kaybetse ona razıyız. Ama zaten çoğunlukla kötü şeyler yapıyor, o yüzden kaybediyor. Biz onu eleştiriyoruz."   Kaynak:milligazete.com  

24 Haziran erken seçimleri öncesinde gözler bir yandan siyasilerde bir yandan da anketlerde... Anket firmalarının yaptığı ölçümler ve raporlamalar seçime doğru yaklaştıkça merak ediliyor. Her ne kadar merak sözkonusu olsa da "güven" her zaman tartışılan bir konu oldu.

SONAR Genel Müdürü Hakan Bayrakçı’dan Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken anketlerle ilgili ilginç bir yorum geldi. Gazete Habertürk'ten Kübra Par'a konuşan Bayrakçı, "Anketlerden sağlıklı cevap almak imkânsız. Çünkü cevap veren kişilerin yüzde 15’i endişeden yanlış bilgi beyan ediyor." dedi.

"CHP KEDİ OLALI BİR FARE TUTTU"

Bayrakçı, "Dün İYİ Parti resmen Meclis’e girdi. CHP’den 15 milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesiyle grup kurdular. Bu durum 24 Haziran’daki seçimleri nasıl etkiler?" şeklindeki soruya da şu cevabı verdi:

"Cumhur ittifakı bunu hiç hoş karşılamadı. Çok kızdılar, “Ahlak dışı’’ dediler. Ama ben hiç o kanaatte değilim. Bilakis gayet etik. İktidarın şu ana kadarki ufak tefek bütün kurnazca hareketlerine karşı CHP ilk defa kedi olalı bir fare tuttu. İyi bir planla hareket ettiler. CHP iyi şeyler yapsa ve kaybetse ona razıyız. Ama zaten çoğunlukla kötü şeyler yapıyor, o yüzden kaybediyor. Biz onu eleştiriyoruz."

 

Kaynak:milligazete.com

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.