yandex

Kırmızı bültenle aranan terörist sağ ele geçirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2433+ kez okundu.
 

Kırmızı bültenle aranan terörist sağ ele geçirildi

TSK'dan yapılan açıklamada, "Siirt-Eruh’da önceki gün icra edilen operasyona ilşkin bilgi verildi. Operasyonda sağ olarak ele geçirilen teröristin kırmızı bültenle aranan Malik kod adlı Osman Özonal olduğunun tespit edildiği ifade edildi. TSK ayrıca, teröristle beraber 2 AK 47 piyade tüfeği ile buna ait mermiler iki el bombası ile muhtelif malzeme ele geçirildiğini duyurdu.     TSK   ✔@TSKGnkur     Siirt-Eruh’da önceki gün icra edilen operasyonda sağ olarak ele geçirilen teröristin kırmızı bülten ile aranan Malik kod adlı Osman Özonal olduğu tespit edilmiştir.Teröristle beraber 2 AK 47 piyade tüfeği ile buna ait mermiler, iki el bombası ve muhtelif malzeme ele geçirilmiştir 15:29 - 1 May 2018   774   146 kişi bunun hakkında konuşuyor Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik       Kaynak: TRT Haber

TSK'dan yapılan açıklamada, "Siirt-Eruh’da önceki gün icra edilen operasyona ilşkin bilgi verildi.

Operasyonda sağ olarak ele geçirilen teröristin kırmızı bültenle aranan Malik kod adlı Osman Özonal olduğunun tespit edildiği ifade edildi.

TSK ayrıca, teröristle beraber 2 AK 47 piyade tüfeği ile buna ait mermiler iki el bombası ile muhtelif malzeme ele geçirildiğini duyurdu.

 

 

TSK   ✔@TSKGnkur    

Siirt-Eruh’da önceki gün icra edilen operasyonda sağ olarak ele geçirilen teröristin kırmızı bülten ile aranan Malik kod adlı Osman Özonal olduğu tespit edilmiştir.Teröristle beraber 2 AK 47 piyade tüfeği ile buna ait mermiler, iki el bombası ve muhtelif malzeme ele geçirilmiştir

15:29 - 1 May 2018   774   146 kişi bunun hakkında konuşuyor Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik    

 

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.