yandex

Erman Toroğluʹndan olay sözler: Bu federasyonla şampiyon oldunuz

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3131+ kez okundu.
 

Erman Toroğluʹndan olay sözler: Bu federasyonla şampiyon oldunuz

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş-Kayserispor maçıyla ilgili konuştu. Beşiktaşlı taraftarların ilk yarıda ettiği küfürler hakkında konuşan Toroğlu, yapılan transferlere de değindi. Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde: Beşiktaş taraftarı, siz küfre kızıyordunuz. Şimdi siz de yapıyorsunuz. Aykut'a küfür, federasyona küfür... Bu federasyonla, aynı MHK'yla siz 2 defa şampiyon oldunuz. Şenol Güneş, 'transferlerden haberim var' dedi mi, demedi mi? Mitrovic diye 4,5 milyon euroya oyuncu alındı, şimdi nerede bilmiyorum. Para bulacağım diye Cenk'i satıyorsun, şampiyonluğu kaçırıyorsun. Taraftar Şenol Güneş diye bağırıyor, niye Fikret Orman diye bağırmıyor? Bir fatura var, bu fatura kesilir. Fikret Orman'a kesiyorlar o zaman faturayı. Beşiktaş'ın açık ara şampiyon olması lazımdı.   Kaynak:milligazete.com

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş-Kayserispor maçıyla ilgili konuştu. Beşiktaşlı taraftarların ilk yarıda ettiği küfürler hakkında konuşan Toroğlu, yapılan transferlere de değindi.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Beşiktaş taraftarı, siz küfre kızıyordunuz. Şimdi siz de yapıyorsunuz. Aykut'a küfür, federasyona küfür... Bu federasyonla, aynı MHK'yla siz 2 defa şampiyon oldunuz.

Şenol Güneş, 'transferlerden haberim var' dedi mi, demedi mi? Mitrovic diye 4,5 milyon euroya oyuncu alındı, şimdi nerede bilmiyorum. Para bulacağım diye Cenk'i satıyorsun, şampiyonluğu kaçırıyorsun.

Taraftar Şenol Güneş diye bağırıyor, niye Fikret Orman diye bağırmıyor? Bir fatura var, bu fatura kesilir. Fikret Orman'a kesiyorlar o zaman faturayı.

Beşiktaş'ın açık ara şampiyon olması lazımdı.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.