yandex

Meteoroloji 10-12 Mayıs hava durumu: Önümüzdeki üç günün yağış tablosu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 4655+ kez okundu.
 

Meteoroloji 10-12 Mayıs hava durumu: Önümüzdeki üç günün yağış tablosu

Meteoroloji hava durumu verileri yayımlandı. Meteorolojiden gelen son bilgilere göre Perşembe günü yurdun belli kesimlerinde sağanak yağışlar, Cuma günü ülkenin tamamında yağışlar etkili olacak. Yağışlı hava Cumartesi gününden itibaren etkisini kaybedecek.  Perşembe günü Kıyı Ege ve Batı Akdeniz dışında kalan tüm alanlar yağışlı olacak. Gök gürültülü sağanak ve yer yer sağanak şeklinde görülecek olan yağışların kuvvetli olduğu alanlar var. Özellikle Kuzey Marmara’da Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde yağışlar kuvvetli olacak. Burada yaşayan vatandaşlarımız dikkatli olsunlar. Buna ek olarak özellikle Elazığ, Erzincan, Malatya çevrelerinde ve Güney Doğu Anadolu’nun doğusunda Diyarbakır, Şırnak çevrelerinde yağışlar olacak. Burada yaşayan vatandaşlarımız dikkatli olsunlar. Cuma günü de yağışlı alan Kıyı İstanbul’da devam edecek. Yurdun tamamında Cuma günü yağışlar göreceğiz. Yine kuvvetli yağış alanları var, onu da paylaşalım. Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yağışlar kuvvetli olacak Cuma günü için. Burada yaşayan vatandaşlarımızı uyaralım. Cumartesi günü yağışlı alan Batı’dan başlayarak etkisini kaybedecek. Yer yer çok bulutlu yer yer parçalı bulutlu bir atmosfer hakim olacak. Özellikle güney iç ve doğu kesimlerde yağışlar devam edecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde devam edecek Cumartesi günü. İstanbul’da önümüzdeki iki gün yağışlar kuvvetli. Özellikle Perşembe günü yer yer kuvvetli yağışlar görebiliriz. Cuma günü sağanak yağış etkili olacak. Cumartesi günü ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak İstanbul’da.  En yüksek sıcaklıklar 20-21 derecelerde, en düşük sıcaklıklar 14-15 derecelerde. Ankara’da Perşembe ve Cuma yağışlı. Cumartesi günü Ankara’yı da yağışlar terk edece, yerini çok bulutlu bir atmosfere bırakacak. En yüksek sıcaklıklar 20-21 derecelerde. En düşük sıcaklıklar da 10 derece civarında. İzmir’de de Cumartesi günü yağışlı hava sona eriyor. Cuma günü gök gürültülü sağanak yağış geçişleri var. En yüksek sıcaklıklar 24-27 derecelere kadar çıkarken en düşük sıcaklıklarsa 14-15 derecelere kadar inecek İzmir’de.   Kaynak:milligazete.com

Meteoroloji hava durumu verileri yayımlandı. Meteorolojiden gelen son bilgilere göre Perşembe günü yurdun belli kesimlerinde sağanak yağışlar, Cuma günü ülkenin tamamında yağışlar etkili olacak. Yağışlı hava Cumartesi gününden itibaren etkisini kaybedecek. 

Perşembe günü Kıyı Ege ve Batı Akdeniz dışında kalan tüm alanlar yağışlı olacak. Gök gürültülü sağanak ve yer yer sağanak şeklinde görülecek olan yağışların kuvvetli olduğu alanlar var.

Özellikle Kuzey Marmara’da Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde yağışlar kuvvetli olacak. Burada yaşayan vatandaşlarımız dikkatli olsunlar. Buna ek olarak özellikle Elazığ, Erzincan, Malatya çevrelerinde ve Güney Doğu Anadolu’nun doğusunda Diyarbakır, Şırnak çevrelerinde yağışlar olacak. Burada yaşayan vatandaşlarımız dikkatli olsunlar.

Cuma günü de yağışlı alan Kıyı İstanbul’da devam edecek. Yurdun tamamında Cuma günü yağışlar göreceğiz. Yine kuvvetli yağış alanları var, onu da paylaşalım. Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yağışlar kuvvetli olacak Cuma günü için. Burada yaşayan vatandaşlarımızı uyaralım.

Cumartesi günü yağışlı alan Batı’dan başlayarak etkisini kaybedecek. Yer yer çok bulutlu yer yer parçalı bulutlu bir atmosfer hakim olacak. Özellikle güney iç ve doğu kesimlerde yağışlar devam edecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde devam edecek Cumartesi günü.

İstanbul’da önümüzdeki iki gün yağışlar kuvvetli. Özellikle Perşembe günü yer yer kuvvetli yağışlar görebiliriz. Cuma günü sağanak yağış etkili olacak. Cumartesi günü ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak İstanbul’da.  En yüksek sıcaklıklar 20-21 derecelerde, en düşük sıcaklıklar 14-15 derecelerde.

Ankara’da Perşembe ve Cuma yağışlı. Cumartesi günü Ankara’yı da yağışlar terk edece, yerini çok bulutlu bir atmosfere bırakacak. En yüksek sıcaklıklar 20-21 derecelerde. En düşük sıcaklıklar da 10 derece civarında.

İzmir’de de Cumartesi günü yağışlı hava sona eriyor. Cuma günü gök gürültülü sağanak yağış geçişleri var. En yüksek sıcaklıklar 24-27 derecelere kadar çıkarken en düşük sıcaklıklarsa 14-15 derecelere kadar inecek İzmir’de.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.