yandex

Adalet Bakanlığıʹna 14 bin 611 personel alınacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2412+ kez okundu.
 

Adalet Bakanlığıʹna 14 bin 611 personel alınacak

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter hesabından, yeni personel alımıyla ilgili müjdeyi verdi. Yeni istihdam imkanları sunduklarından bahseden Gül, adliyeler, cezaevleri ve Bakanlık merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 14 bin 611 personel alınacağını söyledi. Personel alımlarıyla ilgili ilanlar da yayımlandı. Alımlar, mütercim, mübaşir, infaz ve koruma memuru, cezaevi katibi, sağlık personeli, psikolog, sosyal çalışmacı, şoför gibi çeşitli kadrolara yapılacak.   Abdulhamit Gül   ✔@abdulhamitgul     Adli teşkilatımızı, gerek fiziki altyapı, gerek alternatif çözüm yolları geliştirerek işleyişini daha da güçlendirecek adımlar atarken bir yandan da yeni istihdam imkanları sağlıyoruz. 10:57 - 18 May 2018   371   153 kişi bunun hakkında konuşuyor Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik     Başvurular 21 Mayıs'ta başlayıp, 11 Haziran'da sona erecek. Bakan Gül, şöyle konuştu: "Daha önce 15 bin olarak duyurduğumuz istihdam planını da güncelleyerek yıl sonuna kadar, toplam 25 bin yardımcı personel alımı için gerekli çalışmaları başlattık. Yılın ilk 4 ayında alınan 6 bin 546 yardımcı personelimiz ile bu yıl 30 bini aşkın gencimizi istihdam edeceğiz." Yeni istihdamların adalet hizmetlerini daha etkin ve hızlı hale getireceğini söyleyen Gül, yeni atamalarla personel ihtiyacının da büyük ölçüde tamamlanacağını anlattı. Kaynak: AA 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter hesabından, yeni personel alımıyla ilgili müjdeyi verdi.

Yeni istihdam imkanları sunduklarından bahseden Gül, adliyeler, cezaevleri ve Bakanlık merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 14 bin 611 personel alınacağını söyledi.

Personel alımlarıyla ilgili ilanlar da yayımlandı. Alımlar, mütercim, mübaşir, infaz ve koruma memuru, cezaevi katibi, sağlık personeli, psikolog, sosyal çalışmacı, şoför gibi çeşitli kadrolara yapılacak.

 

Abdulhamit Gül   ✔@abdulhamitgul    

Adli teşkilatımızı, gerek fiziki altyapı, gerek alternatif çözüm yolları geliştirerek işleyişini daha da güçlendirecek adımlar atarken bir yandan da yeni istihdam imkanları sağlıyoruz.

10:57 - 18 May 2018   371   153 kişi bunun hakkında konuşuyor Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik    

Başvurular 21 Mayıs'ta başlayıp, 11 Haziran'da sona erecek. Bakan Gül, şöyle konuştu:

"Daha önce 15 bin olarak duyurduğumuz istihdam planını da güncelleyerek yıl sonuna kadar, toplam 25 bin yardımcı personel alımı için gerekli çalışmaları başlattık. Yılın ilk 4 ayında alınan 6 bin 546 yardımcı personelimiz ile bu yıl 30 bini aşkın gencimizi istihdam edeceğiz."

Yeni istihdamların adalet hizmetlerini daha etkin ve hızlı hale getireceğini söyleyen Gül, yeni atamalarla personel ihtiyacının da büyük ölçüde tamamlanacağını anlattı.

Kaynak: AA 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.