yandex

Yeni devlet başkanından skandal sözler: İsrailʹin dostuyum

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2977+ kez okundu.
 

Yeni devlet başkanından skandal sözler: İsrailʹin dostuyum

Kolombiya'da geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen devlet başkanlığı seçimlerini kazanan sağcı aday Ivan Duque, skandal bir açıklamada bulundu. Devlet Başkanlığına seçilmesinin ardından Siyonist İsrail Rejimi'ne mesaj göndermeyi ihmal etmeyen Duque, kendisini İsrail'in dostu olarak nitelendirdi. "İsrail'in dostuyum" ifadelerini kullanan Duque, Siyonist İsrail Rejimi'ndeki konsolosluklarını Kudüs'e taşımayı düşündüklerini söyledi.  HAMAS'I DA SUÇLAMIŞTI Telesur'da yer alan habere göre Kolombiya'nın yeni devlet başkanı Ivan Duque, 16 Mayıs'ta yerel kilise temsilcileriyle gerçekleştirdiği buluşmada Filistin direnişi hakkında da skandal açıklamalarda bulundu. Duque, burada yaptığı konuşmada İsrail "tarihsel topraklarını kurtarmaları" konusunda övmüş ve yüzün üzerinde Filistinlinin İsrail askerlerince öldürüldüğü ve binlercesinin yaralandığı Gazze'de yaşananlarla ilgili olarak da Filistin direnişini ve Hamas'ı suçlamıştı.   Kaynak:milligazete.com.tr

Kolombiya'da geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen devlet başkanlığı seçimlerini kazanan sağcı aday Ivan Duque, skandal bir açıklamada bulundu.

Devlet Başkanlığına seçilmesinin ardından Siyonist İsrail Rejimi'ne mesaj göndermeyi ihmal etmeyen Duque, kendisini İsrail'in dostu olarak nitelendirdi.

"İsrail'in dostuyum" ifadelerini kullanan Duque, Siyonist İsrail Rejimi'ndeki konsolosluklarını Kudüs'e taşımayı düşündüklerini söyledi. 

HAMAS'I DA SUÇLAMIŞTI

Telesur'da yer alan habere göre Kolombiya'nın yeni devlet başkanı Ivan Duque, 16 Mayıs'ta yerel kilise temsilcileriyle gerçekleştirdiği buluşmada Filistin direnişi hakkında da skandal açıklamalarda bulundu. Duque, burada yaptığı konuşmada İsrail "tarihsel topraklarını kurtarmaları" konusunda övmüş ve yüzün üzerinde Filistinlinin İsrail askerlerince öldürüldüğü ve binlercesinin yaralandığı Gazze'de yaşananlarla ilgili olarak da Filistin direnişini ve Hamas'ı suçlamıştı.

 

Kaynak:milligazete.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.