yandex

Türkiyeʹden erişim sağlanamıyordu! Ünlü site yeniden açılıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3760+ kez okundu.
 

Türkiyeʹden erişim sağlanamıyordu! Ünlü site yeniden açılıyor

Katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulunan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, uzun süredir kapalı olan booking.com'un gerekli yasal düzenlemeleri takiben yeniden açılacağını söyledi. TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, "Merkezleri Türkiye dışında olup, tüketiciyle turizmciyi bir araya getirerek para kazandıran Booking.com benzeri siteler için ‘kurumsal üyelik’ statüsü üzerinde çalışıyoruz. Bu statüyü hayata geçirince Booking.com benzeri hizmetler ülkemizde yeniden hizmete açılabilecekler. Bu konuda geçtiğimiz günlerde görüştüğümüz Booking.com yetkililerine teklifte bulunduk" dedi. Turistlerin en çok başvurdukları seyahat ve tatil satın alma platformu booking.com geçtiğimiz yılın Mart ayında TÜRSAB'ın açtığı dava sonrasın haksız rekabet ortamı oluşturduğu gerekçesi ile kapatılmıştı. Booking.com üzerinden Türkiye'de rezervasyon yapılamazken, yurtdışı rezervasyonlarda ise site halen hizmet veriyor.   Kaynak:milligazete.com

Katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulunan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, uzun süredir kapalı olan booking.com'un gerekli yasal düzenlemeleri takiben yeniden açılacağını söyledi.

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, "Merkezleri Türkiye dışında olup, tüketiciyle turizmciyi bir araya getirerek para kazandıran Booking.com benzeri siteler için ‘kurumsal üyelik’ statüsü üzerinde çalışıyoruz. Bu statüyü hayata geçirince Booking.com benzeri hizmetler ülkemizde yeniden hizmete açılabilecekler. Bu konuda geçtiğimiz günlerde görüştüğümüz Booking.com yetkililerine teklifte bulunduk" dedi.

Turistlerin en çok başvurdukları seyahat ve tatil satın alma platformu booking.com geçtiğimiz yılın Mart ayında TÜRSAB'ın açtığı dava sonrasın haksız rekabet ortamı oluşturduğu gerekçesi ile kapatılmıştı. Booking.com üzerinden Türkiye'de rezervasyon yapılamazken, yurtdışı rezervasyonlarda ise site halen hizmet veriyor.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.