yandex

KHK ile yetki ʹCumhurbaşkanıʹna verilmişti... Erdoğan, Yıldırımʹa Devlet Şeref Madalyası verecek!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2847+ kez okundu.
 

KHK ile yetki ʹCumhurbaşkanıʹna verilmişti... Erdoğan, Yıldırımʹa Devlet Şeref Madalyası verecek!

Anadolu Ajansı'nın 13 Temmuz gündem başlığı altında duyurduğu bültendeCumhurbaşkanı Erdoğan tarafından TBMM Başkanı Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde TBMM Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti 27. Başbakanı Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası verecek. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne uyum için 4 Temmuz'da yayımlanan 698 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 'Devlet şeref madalyası, devlet övünç madalyası ve devlet üstün hizmet madalyası ile devlet nişanı, cumhuriyet nişanı ve liyakat nişanı verilecekleri doğrudan tespit etme' yetkisi Cumhurbaşkanı'na verilmişti.   Kaynak:milligazete.com

Anadolu Ajansı'nın 13 Temmuz gündem başlığı altında duyurduğu bültendeCumhurbaşkanı Erdoğan tarafından TBMM Başkanı Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde TBMM Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti 27. Başbakanı Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası verecek.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne uyum için 4 Temmuz'da yayımlanan 698 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 'Devlet şeref madalyası, devlet övünç madalyası ve devlet üstün hizmet madalyası ile devlet nişanı, cumhuriyet nişanı ve liyakat nişanı verilecekleri doğrudan tespit etme' yetkisi Cumhurbaşkanı'na verilmişti.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.