yandex

Yargıtayʹdan Enis Berberoğlu kararı: Davanın durması istemi reddedildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3744+ kez okundu.
 

Yargıtayʹdan Enis Berberoğlu kararı: Davanın durması istemi reddedildi

Yargıtay 16. Ceza Dairesi ''casusluk'' suçlamasıyla 25 yıl hapis cezasına hükmettiği Enis Berberoğlu hakkında yeni bir karara imza attı. 24 Haziran'da yeniden CHPmilletvekili olan Enis Berberoğlu için dokunulmazlık nedeniyle davanın durması isteminde bulunulmuştu.  Yargıtay, az önceki dakikalarda kiritk kararını açıkladı. 24 Haziran'da İstanbul 2. bölgeden yeniden CHP milletvekili olan Kadri Enes Berberoğlu hakkında dokunulmaz nedeniyle davanın durması istemi reddedildi.  Ayrıntılar birazdan geliyor... 

Yargıtay 16. Ceza Dairesi ''casusluk'' suçlamasıyla 25 yıl hapis cezasına hükmettiği Enis Berberoğlu hakkında yeni bir karara imza attı. 24 Haziran'da yeniden CHPmilletvekili olan Enis Berberoğlu için dokunulmazlık nedeniyle davanın durması isteminde bulunulmuştu. 

Yargıtay, az önceki dakikalarda kiritk kararını açıkladı. 24 Haziran'da İstanbul 2. bölgeden yeniden CHP milletvekili olan Kadri Enes Berberoğlu hakkında dokunulmaz nedeniyle davanın durması istemi reddedildi. 

Ayrıntılar birazdan geliyor... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.