yandex

Adnan Oktarʹa ait bir kamyon dijital arşivi çıktı! Hepsine el konuldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3027+ kez okundu.
 

Adnan Oktarʹa ait bir kamyon dijital arşivi çıktı! Hepsine el konuldu

19 Temmuz tarihinde Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmasına karar verilen Adnan Oktar, cezaevine gönderildi. Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyon ise devam ediyor. Habertürk'ün haberine göre İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adnan Oktar ve grubuna ait dijital kayıtlarının bulunduğu depoyu ele geçirdi. Adnan Oktar'ın Beykoz'da dijital arşivlerini sakladığı bir depo bulundu. Polis ekipleri tarafından bulunan depodaki 1 kamyon dolusu 2 bin 500 adet hard disk, bilgisayar, tablet ve cep telefonlarına el konuldu. Dijital arşivlerin incelenmesi için Siber Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından özel bir ekip oluşturuldu.   Kaynak:milligazete.com

19 Temmuz tarihinde Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmasına karar verilen Adnan Oktar, cezaevine gönderildi. Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyon ise devam ediyor. Habertürk'ün haberine göre İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adnan Oktar ve grubuna ait dijital kayıtlarının bulunduğu depoyu ele geçirdi. Adnan Oktar'ın Beykoz'da dijital arşivlerini sakladığı bir depo bulundu.

Polis ekipleri tarafından bulunan depodaki 1 kamyon dolusu 2 bin 500 adet hard disk, bilgisayar, tablet ve cep telefonlarına el konuldu. Dijital arşivlerin incelenmesi için Siber Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından özel bir ekip oluşturuldu.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.