yandex

Mesut Özilʹe gurbetçilerden büyük destek

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3499+ kez okundu.
 

Mesut Özilʹe gurbetçilerden büyük destek

Almanya milli formasıyla 92 milli maça çıkan, 40 gol pası ve 23 gol atan, önce dünya üçüncülüğü yaşayan, ardından da 2014 yılında Dünya Kupası'nı kaldıran Mesut Özil, Alman Milli Takımı'nı ırkçılığa tepki için bıraktı. Özil'e Almanya'daki gurbetçilerden büyük destek geldi. Köln'de yaşayan Türkler, ülkede her alanda gizli ya da açık ırkçılığın yaşandığına dikkat çekerek, Mesut Özil'in açıklamalarına destek verdi. Özil'in bırakma kararını onaylayan Türkler, kaybedenin Alman futbolu olacağını düşünüyor.  Özil’in Almanya'da gündeme oturan milli takımdan ayrılma kararı ülkedeki çok sayıdaki futbolseveri üzerken, birçok ünlü isim de Özil'e destek veriyor.  Kaynak: TRT Haber

Almanya milli formasıyla 92 milli maça çıkan, 40 gol pası ve 23 gol atan, önce dünya üçüncülüğü yaşayan, ardından da 2014 yılında Dünya Kupası'nı kaldıran Mesut Özil, Alman Milli Takımı'nı ırkçılığa tepki için bıraktı. Özil'e Almanya'daki gurbetçilerden büyük destek geldi.

Köln'de yaşayan Türkler, ülkede her alanda gizli ya da açık ırkçılığın yaşandığına dikkat çekerek, Mesut Özil'in açıklamalarına destek verdi.

Özil'in bırakma kararını onaylayan Türkler, kaybedenin Alman futbolu olacağını düşünüyor. 

Özil’in Almanya'da gündeme oturan milli takımdan ayrılma kararı ülkedeki çok sayıdaki futbolseveri üzerken, birçok ünlü isim de Özil'e destek veriyor. 

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.