yandex

Cocuʹnun istifası cebinde! İşte Fenerbahçeʹde muhtemel isimler

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3967+ kez okundu.
 

Cocuʹnun istifası cebinde! İşte Fenerbahçeʹde muhtemel isimler

Süper Lig'e kötü bir giriş yapan Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu'nun istifa edeceği yönünde söylentiler bulunuyor. Cocu'nun istifa etmesi halinde Fenerbahçeli yöneticilerin Ersun Yanal ya da Aykut Kocaman'ı takımın başında görmek istediği bildirildi. HERKES AYNI SORUYU SORUYOR: YENİ HOCA KİM OLUR? Hollandalı gazeteci Derksen'in geçen haftaki "Cocu'nun istifası cebinde" sözlerinin ardından camiada, "Cocu iki yenilgi daha alıp görevi bırakırsa yeni hoca kim olur" sorusu da sıkça sorulmaya başlandı. Kapalı kapılar ardında ise en çok Ersun Yanal ve Aykut Kocaman isimleri telaffuz ediliyor.   Kaynak:milligazete.com

Süper Lig'e kötü bir giriş yapan Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu'nun istifa edeceği yönünde söylentiler bulunuyor.

Cocu'nun istifa etmesi halinde Fenerbahçeli yöneticilerin Ersun Yanal ya da Aykut Kocaman'ı takımın başında görmek istediği bildirildi.

HERKES AYNI SORUYU SORUYOR: YENİ HOCA KİM OLUR?

Hollandalı gazeteci Derksen'in geçen haftaki "Cocu'nun istifası cebinde" sözlerinin ardından camiada, "Cocu iki yenilgi daha alıp görevi bırakırsa yeni hoca kim olur" sorusu da sıkça sorulmaya başlandı.

Kapalı kapılar ardında ise en çok Ersun Yanal ve Aykut Kocaman isimleri telaffuz ediliyor.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.