yandex

Ryan Babelʹin golünde topun hızı belli oldu

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3626+ kez okundu.
 

Ryan Babelʹin golünde topun hızı belli oldu

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Babel, 1-1 berabere kaldıkları maçta Beşiktaş'ın tek golünü attı. Yaptığı vuruşla kaleci Harun Tekin'i avladı. Babel şutunda topun 110 kilometre hızla kaleye gittiği hesaplandı. Fenerbahçe Beşiktaş derbisine ilk 11'de başlayan Babel, Pepe'nin uzun gönderdiği topta 3 kişinin arasından topu aldı ve dönerek ceza alanı dışından çok sert bir şut yaparak gole çevirdi.   Kaynak :milligazete.com

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Babel, 1-1 berabere kaldıkları maçta Beşiktaş'ın tek golünü attı. Yaptığı vuruşla kaleci Harun Tekin'i avladı. Babel şutunda topun 110 kilometre hızla kaleye gittiği hesaplandı.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisine ilk 11'de başlayan Babel, Pepe'nin uzun gönderdiği topta 3 kişinin arasından topu aldı ve dönerek ceza alanı dışından çok sert bir şut yaparak gole çevirdi.

 

Kaynak :milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.