yandex

Suudi Kralı Selman, gizli operasyon için Trump’tan yardım istedi

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 1870+ kez okundu.
 

Suudi Kralı Selman, gizli operasyon için Trump’tan yardım istedi

Ulusal güvenlik konularında yazılar yazan gazeteci Josh Rogin’in imzasıyla ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post'ta yayımlanan köşe yazısında, “Trump, operasyonunun detaylarını açıklamadı. Ama Trump, Kral Selman’a operasyonun pahalıya mal olacağını ve ABD’nin desteğini almak için Suudi Arabistan’ın 4 milyar dolar ödeme yapması gerektiğini söylediği" ifadeleri yer aldı. Trump, Virginia eyaletindeki seçim mitinginde yaptığı konuşmada, Kral Selman bin Abdülaziz’in trilyonlarca dolar parası olduğu belirterek, “Amerika’sız bir Suudi Arabistan’a ne olur sadece Allah bilir” demişti. “2 HAFTA İKTİDARDA KALAMAZSIN” ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan’a yönelik yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz’i rencide edici nitelikte sözler sarf etmişti. Mississippi eyaletindeki Southhaven'da konuşan Trump, ABD ordusunun desteği olmasa Selman bin Abdulaziz’in 2 hafta bile iktidarda kalamayacağını ifade etmişti.   ABD Başkanı Trump konuşmasında "Suudi Arabistan'ı koruyoruz. Onlar zengin diyebilirsiniz. Ve Kral'ı, Kral Selman'ı seviyorum. Ama ona dedim ki 'Seni koruyoruz. Biz olmasak iktidarda 2 hafta bile duramazsın- Ordun için ödeme yapmalısın" demişti. Kaynak: milligazete.com.tr / Musab İslam Kadinan

Ulusal güvenlik konularında yazılar yazan gazeteci Josh Rogin’in imzasıyla ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post'ta yayımlanan köşe yazısında, “Trump, operasyonunun detaylarını açıklamadı. Ama Trump, Kral Selman’a operasyonun pahalıya mal olacağını ve ABD’nin desteğini almak için Suudi Arabistan’ın 4 milyar dolar ödeme yapması gerektiğini söylediği" ifadeleri yer aldı.

Trump, Virginia eyaletindeki seçim mitinginde yaptığı konuşmada, Kral Selman bin Abdülaziz’in trilyonlarca dolar parası olduğu belirterek, “Amerika’sız bir Suudi Arabistan’a ne olur sadece Allah bilir” demişti.

“2 HAFTA İKTİDARDA KALAMAZSIN”

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan’a yönelik yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz’i rencide edici nitelikte sözler sarf etmişti.

Mississippi eyaletindeki Southhaven'da konuşan Trump, ABD ordusunun desteği olmasa Selman bin Abdulaziz’in 2 hafta bile iktidarda kalamayacağını ifade etmişti.

 

ABD Başkanı Trump konuşmasında "Suudi Arabistan'ı koruyoruz. Onlar zengin diyebilirsiniz. Ve Kral'ı, Kral Selman'ı seviyorum. Ama ona dedim ki 'Seni koruyoruz. Biz olmasak iktidarda 2 hafta bile duramazsın- Ordun için ödeme yapmalısın" demişti.

Kaynak: milligazete.com.tr / Musab İslam Kadinan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.