yandex

INTERPOL Başkanı Hongwei Meng kayıp

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2175+ kez okundu.
 

INTERPOL Başkanı Hongwei Meng kayıp

Uluslararası Polis Teşkilâtı'nın (INTERPOL) Başkanı 64 yaşındaki Hongwei Meng'den haber alınamıyor. Meng, en son 29 Eylül Cumartesi günü Fransa'dan ayrılarak ülkesi Çin'e gitmişti. O tarihten bugüne kadar haber alınamayan Meng için Fransız polisi soruşturma başlattı Hongwei Meng'in eşi ve çocukları, Interpol'un genel merkezinin de bulunduğu Fransa'nın Lyon kentinde yaşıyor. INTERPOL BAŞKANI HONGWEİ MENG KİMDİR? INTERPOL'un 2016 yılında Endonezya’nın Bali Adası’nda düzenlenen 85. Genel Kurulu Toplantısı'nda yapılan başkanlık oylamasında Çin Halk Cumhuriyeti’nden Kamu Güvenliği Bakan Yardımcısı Hongwei Meng INTERPOL'un yeni başkanı seçilmiş ve Fransa’nın Lyon kentine yerleşmişti. Genel Merkezi Fransa'da bulunan INTERPOL'da Meng görevi Fransız Mireille Ballestrazzi’den devralmış ve 2020'ye kadar başkanlık görevini yürütecek.   Kaynak:milligazete.com

Uluslararası Polis Teşkilâtı'nın (INTERPOL) Başkanı 64 yaşındaki Hongwei Meng'den haber alınamıyor. Meng, en son 29 Eylül Cumartesi günü Fransa'dan ayrılarak ülkesi Çin'e gitmişti. O tarihten bugüne kadar haber alınamayan Meng için Fransız polisi soruşturma başlattı Hongwei Meng'in eşi ve çocukları, Interpol'un genel merkezinin de bulunduğu Fransa'nın Lyon kentinde yaşıyor.

INTERPOL BAŞKANI HONGWEİ MENG KİMDİR?

INTERPOL'un 2016 yılında Endonezya’nın Bali Adası’nda düzenlenen 85. Genel Kurulu Toplantısı'nda yapılan başkanlık oylamasında Çin Halk Cumhuriyeti’nden Kamu Güvenliği Bakan Yardımcısı Hongwei Meng INTERPOL'un yeni başkanı seçilmiş ve Fransa’nın Lyon kentine yerleşmişti.

Genel Merkezi Fransa'da bulunan INTERPOL'da Meng görevi Fransız Mireille Ballestrazzi’den devralmış ve 2020'ye kadar başkanlık görevini yürütecek.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.