yandex

Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2501+ kez okundu.
 

Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

Mehmetçik hem yurt içinde hem de sınır ötesinde dağları teröristlere dar ediyor. Genelkurmay Başkanlığından yapılan haftalık bilgilendirmede, yurt içi ve dışında PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadeleye ilişkin bilgi verildi. 5-12 Ekim tarihleri arasında, terör örgütünün barınma ve geçiş güzergahı olarak kullandığı bölgelere yönelik operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar; Şırnak, Siirt, Diyarbakır, Ağrı, Mardin, Van ile Irak’ın kuzeyindeki kırsal alanlarda yoğunlaştırıldı. Operasyonlarda, 11'i yurt içinde 27'si yurt dışında olmak üzere 38 terörist etkisiz hale getirildi. Suriye'nin kuzeyinde başlatılan Zeytin dalı harekatı da başarılı bir şekilde devam ediyor. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 585 oldu. Kaynak: TRT Haber

Mehmetçik hem yurt içinde hem de sınır ötesinde dağları teröristlere dar ediyor.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan haftalık bilgilendirmede, yurt içi ve dışında PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadeleye ilişkin bilgi verildi.

5-12 Ekim tarihleri arasında, terör örgütünün barınma ve geçiş güzergahı olarak kullandığı bölgelere yönelik operasyonlar düzenlendi.

Operasyonlar; Şırnak, Siirt, Diyarbakır, Ağrı, Mardin, Van ile Irak’ın kuzeyindeki kırsal alanlarda yoğunlaştırıldı.

Operasyonlarda, 11'i yurt içinde 27'si yurt dışında olmak üzere 38 terörist etkisiz hale getirildi.

Suriye'nin kuzeyinde başlatılan Zeytin dalı harekatı da başarılı bir şekilde devam ediyor.

Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 585 oldu.

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.