yandex

TRTʹde üst düzey atama: Yine tanıdık bir isim

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 1615+ kez okundu.
 

TRTʹde üst düzey atama: Yine tanıdık bir isim

TRT'ye tanıdık bir isim daha! Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde çalışan,  2013'te Sabah Gazetesi Dış Haberler Müdürü olan, 2014'te ise Daily Sabah" gazetesini kuran Serdar Karagöz, Genel Yayın Yönetmenliğine getirildi. Türkiye Radyo Televizyon Kurumundaki (TRT) yeniden yapılanma çalışmaları sürecinde alınan bu karar, medyada bir sürpriz etkisi yaratmadı. TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT Uluslararası Haber Kanalları Genel Yayın Yönetmenliğine Serdar Karagöz'ü atadı. Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi lisans ve yine aynı üniversitenin İnsan Hakları Hukuku yüksek lisans programlarının ardından ABD'de The New School University'de "Media Studies" alanında yüksek lisans programını tamamlayan Karagöz, ABD'de bulunduğu dönemde "The New York Times Syndication" departmanında çalıştı.   Kaynak:milligazete.com

TRT'ye tanıdık bir isim daha! Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde çalışan,  2013'te Sabah Gazetesi Dış Haberler Müdürü olan, 2014'te ise Daily Sabah" gazetesini kuran Serdar Karagöz, Genel Yayın Yönetmenliğine getirildi.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumundaki (TRT) yeniden yapılanma çalışmaları sürecinde alınan bu karar, medyada bir sürpriz etkisi yaratmadı. TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT Uluslararası Haber Kanalları Genel Yayın Yönetmenliğine Serdar Karagöz'ü atadı.

Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi lisans ve yine aynı üniversitenin İnsan Hakları Hukuku yüksek lisans programlarının ardından ABD'de The New School University'de "Media Studies" alanında yüksek lisans programını tamamlayan Karagöz, ABD'de bulunduğu dönemde "The New York Times Syndication" departmanında çalıştı.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.