yandex

Arda Turan hakkında dava açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2864+ kez okundu.
 

Arda Turan hakkında dava açıldı

stanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan hakkında, "Cinsel Taciz", "Ruhsatsız silah bulundurmak", "Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak" ve "Kasten Yaralama" suçlamalarıyla iddianame hazırladı. Turan hakkında 12 buçuk yıl hapis cezası isteniyor. Şarkıcı Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçlamasıyla 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. "Tehdit" suçlamasından ise takipsizlik kararı verildi. Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında kavga yaşanmış, o görüntüler basına yansımıştı. Kavgada burnu kırılan Berkay Şahin hastanede tedavi altına alınmıştı. İkili sabaha doğru hastanede bir araya gelmiş, Arda Turan'ın silahla ateş ettiği iddia edilmişti. Kaynak: TRT Haber

stanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan hakkında, "Cinsel Taciz", "Ruhsatsız silah bulundurmak", "Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak" ve "Kasten Yaralama" suçlamalarıyla iddianame hazırladı.

Turan hakkında 12 buçuk yıl hapis cezası isteniyor.

Şarkıcı Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçlamasıyla 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

"Tehdit" suçlamasından ise takipsizlik kararı verildi.

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında kavga yaşanmış, o görüntüler basına yansımıştı.

Kavgada burnu kırılan Berkay Şahin hastanede tedavi altına alınmıştı.

İkili sabaha doğru hastanede bir araya gelmiş, Arda Turan'ın silahla ateş ettiği iddia edilmişti.

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.