yandex

Son depremler: Ağrı Patnosʹda deprem! Okullar tatil edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2304+ kez okundu.
 

Son depremler: Ağrı Patnosʹda deprem! Okullar tatil edildi

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bugün saat 11.00 sıralarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmazken Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi deprem büyüklüğünü 4,4 olarak duyururken AFAD ise internet sitesinden depremi 4,2 olarak duyurdu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın (AFAD) merkez üssünü Ağrı'nın Patnos ilçesi olarak saptadığı deprem saat 11:03'te meydana geldi. Deprem yerin 10 kilometre altında meydana gelirken kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. Patnos'a bağlı Susuz köyü ilkokulunda duvarlarda çatlamalar oluştu. Panik yaşanan ilçedeki tüm okullar boşaltılarak, tatil edildi.   Kaynak:milligazete.com

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bugün saat 11.00 sıralarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmazken Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi deprem büyüklüğünü 4,4 olarak duyururken AFAD ise internet sitesinden depremi 4,2 olarak duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın (AFAD) merkez üssünü Ağrı'nın Patnos ilçesi olarak saptadığı deprem saat 11:03'te meydana geldi. Deprem yerin 10 kilometre altında meydana gelirken kısa süreli korku ve paniğe neden oldu.

Patnos'a bağlı Susuz köyü ilkokulunda duvarlarda çatlamalar oluştu. Panik yaşanan ilçedeki tüm okullar boşaltılarak, tatil edildi.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.