yandex

MHPʹnin Ankara adayı Melih Gökçek mi?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 1394+ kez okundu.
 

MHPʹnin Ankara adayı Melih Gökçek mi?

AKP ile yerel seçimlerde ittifak yapmama kararı alan MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Melih Gökçek'i gündemine aldığı iddia edildi. MHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AKP'li Melih Gökçek'i göstereceği öğrenilirken iddia MHP’nin basın bürosu tarafından da doğrulandığı belirtildi. CNN Türk'ün aktardığı bilgiye göre de MHP kaynaklarının "Ankara için Gökçek'i düşünüyoruz" dediği ve kararın "Gökçek'in cevabına bağlı" olduğunu söylediği bildirildi.  Kulislere yansıyan bir başka iddia ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in önceki günlerde görüştüğü ve önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 16 Nisan Referandumu sonrası tekrar AKP Genel Başkanı olduğu dönemde metal yorgunluğu gerekçesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifası alınarak görevini Mustafa Tuna'ya devretmişti.   Geçtiğimiz günlerde ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, eski başkan Gökçek dönemindeki hafriyat gelirleri ile görevi devraldıktan sonraki gelirleri paylaşmış ve sosyal medyada Gökçek'in hafriyat işlerinde yolsuzluk yaptığı iddialarına neden olmuştu. Melih Gökçek, kendisi hakkında yapılan yolsuzluk iddiaları ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın yalan söylediğini" ifade etmişti.   Kaynak:milligazete.com

AKP ile yerel seçimlerde ittifak yapmama kararı alan MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Melih Gökçek'i gündemine aldığı iddia edildi.

MHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AKP'li Melih Gökçek'i göstereceği öğrenilirken iddia MHP’nin basın bürosu tarafından da doğrulandığı belirtildi. CNN Türk'ün aktardığı bilgiye göre de MHP kaynaklarının "Ankara için Gökçek'i düşünüyoruz" dediği ve kararın "Gökçek'in cevabına bağlı" olduğunu söylediği bildirildi. 

Kulislere yansıyan bir başka iddia ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in önceki günlerde görüştüğü ve önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 16 Nisan Referandumu sonrası tekrar AKP Genel Başkanı olduğu dönemde metal yorgunluğu gerekçesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifası alınarak görevini Mustafa Tuna'ya devretmişti.

 

Geçtiğimiz günlerde ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, eski başkan Gökçek dönemindeki hafriyat gelirleri ile görevi devraldıktan sonraki gelirleri paylaşmış ve sosyal medyada Gökçek'in hafriyat işlerinde yolsuzluk yaptığı iddialarına neden olmuştu.

Melih Gökçek, kendisi hakkında yapılan yolsuzluk iddiaları ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın yalan söylediğini" ifade etmişti.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.