yandex

Beşiktaş evinde kayıp

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2723+ kez okundu.
 

Beşiktaş evinde kayıp

Süper Lig'de 12. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, sahasında Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın 11. dakikasında Quaresma'nın ceza sahasına ortaladığı topa kafayla vuran Güven Yalçın'ın golü ile Beşiktaş 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekibinin attığı golden 3 dakika sonra konuk ekip Demir Grup Sivasspor beraberliği yakaladı. Robinho'nun sol kanattan kullandığı korner atışında arka direkte David Braz, topu aşırtma bir şekilde kaleye gönderdi. Oğuzhan Özyakup'un kafayla çizgi üzerindeki müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu: 1-1 31. dakikada Emre Kılınç'ın soldan ortasına Torje, topa gelişine vurdu. Torje'nin şutunda meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı. 34. dakikada ceza alanının hemen dışından Caner Erkin'in kullandığı serbest vuruşta, top üstten dışarı gitti. 40. dakikada Güven Yalçın'ın uzak mesafeden şutunda top az farkla auta çıktı. 43. dakikada Demir Grup Sivasspor gole yaklaştı. Emre Kılınç'ın ara pasıyla sol çaprazda topla buluşan Robinho'un şutunda Tolga Zengin meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti. İlk yarı bu skorla sona ererken konuk takım 53. dakikada öne geçti. Oğuzhan'ın hatası sonucu topu kapan Emre Kılınç, Tolga ile karşı karşıya kaldı ve takımını öne geçiren golü attı. Konuk takım, 70. dakikada Torje'nin ortasında Robinho topu ağlara gönderdi ama hakem VAR'ın da yardımıyla ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. 75. dakikada bu kez Beşiktaş, Medjani'nin Ljajic'e müdahalesine hakem penaltı dedi. Ancak VAR, bu kez de pozisyonun başında ofsayta hükmetti. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu da kararını iptal etti. Demir Grup Sivasspor, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Böylece üst üste 2. yenilgisini alan Beşiktaş, 18 puanda kaldı. Sivasspor ise 14 puana yükseldi.   Kaynak:milligazete.com

Süper Lig'de 12. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, sahasında Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın 11. dakikasında Quaresma'nın ceza sahasına ortaladığı topa kafayla vuran Güven Yalçın'ın golü ile Beşiktaş 1-0 öne geçti.

Ev sahibi ekibinin attığı golden 3 dakika sonra konuk ekip Demir Grup Sivasspor beraberliği yakaladı. Robinho'nun sol kanattan kullandığı korner atışında arka direkte David Braz, topu aşırtma bir şekilde kaleye gönderdi. Oğuzhan Özyakup'un kafayla çizgi üzerindeki müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu: 1-1

31. dakikada Emre Kılınç'ın soldan ortasına Torje, topa gelişine vurdu. Torje'nin şutunda meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı.

34. dakikada ceza alanının hemen dışından Caner Erkin'in kullandığı serbest vuruşta, top üstten dışarı gitti.

40. dakikada Güven Yalçın'ın uzak mesafeden şutunda top az farkla auta çıktı.

43. dakikada Demir Grup Sivasspor gole yaklaştı. Emre Kılınç'ın ara pasıyla sol çaprazda topla buluşan Robinho'un şutunda Tolga Zengin meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

İlk yarı bu skorla sona ererken konuk takım 53. dakikada öne geçti. Oğuzhan'ın hatası sonucu topu kapan Emre Kılınç, Tolga ile karşı karşıya kaldı ve takımını öne geçiren golü attı.

Konuk takım, 70. dakikada Torje'nin ortasında Robinho topu ağlara gönderdi ama hakem VAR'ın da yardımıyla ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. 75. dakikada bu kez Beşiktaş, Medjani'nin Ljajic'e müdahalesine hakem penaltı dedi. Ancak VAR, bu kez de pozisyonun başında ofsayta hükmetti. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu da kararını iptal etti.

Demir Grup Sivasspor, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Böylece üst üste 2. yenilgisini alan Beşiktaş, 18 puanda kaldı. Sivasspor ise 14 puana yükseldi.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.