yandex

Trabzonspor 8 yıl sonra Fenerbahçeʹyi yendi

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2056+ kez okundu.
 

Trabzonspor 8 yıl sonra Fenerbahçeʹyi yendi

Maç sonucu: Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe 85' Fenerbahçe inanılmaz bir gol kaçırdı. Frey'in şutunda kaleci Uğurcan'ın müdahalesi sonucunda top direkten döndü. İkinci pozisyonda top yine direkten döndü ve ofsayt bayrağı kalktı. 82' GOL... Trabzonspor  2-1 Fenerbahçe (Frey) 75' GOL... Trabzonspor 2-0 Fenerbahçe (Sosa) 70' Trabzonspor, bulduğu golden sonra 6 gol pozisyondan yararlanamadı. 62' Trabzonspor inanılmaz goller kaçırıyor. Abdülkadir'in aşırtma vuruşunda Harun son anda müdahale etti ve top direkten oyuna döndü. 58' Abdülkadir orta sahada aldığı topu ceza alanı önüne kadar taşıdı ancak vuruşunda top az farkla dışarı gitti. 54' Eljif'in cezasahası içinden sert şutunda Novak, kaleye giden topu kafayla son anda kornere gönderdi. 50' GOL... Trabzonspor 1-0 Fenerbahçe (Novak) Trabzonspor atağında sağ kanattan Pereira'nın ortasına arka direkte Filip Novak nefis yükseldi ve topu ağlara yolladı 46' Mücadelede ikinci yarı başladı. İlk yarı sonucu: Trabzonspor 0-0 Fenerbahçe 40' İlk yarıda son bölüme girilirken ev sahibi Trabzonspor daha etkili bir oyun sergiledi. Fenerbahçe'nin bu dakikaya kadar isabetli şutu yok. 34' Yusuf Yazıcı'nın ceza sahası dışından sert vuruşunda top sağ direğin yanından auta gitti. 26' Trabzonspor, Rodallega ile penaltı atışından yararlanamadı. 10' Trabzonspor gole yaklaştı. Nwakaeme'nin ceza alanı ön çizgisinden plase vuruşu yandan dışarı gitti 8' Trabzonspor etkili geldi. Yusuf Yazıcı'nın uzaktan şutu, az farkla üstten dışarı gitti. 5' Mücadeleye iki takım da oldukça istekli başladı. 1' Mücadelede ilk düdük çaldı. Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.   Ligin son 4 haftasında 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak galibiyete hasret kalan bordo-mavililer, Fenerbahçe karşısında kazanarak hem kötü gidişatına "dur" demek hem de moral bulmak istiyor. Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında 18 maçlık galibiyet özlemini de sonlandırmayı hedefliyor. İLK 11'LER Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Zargo Toure, Hüseyin, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Nwankaeme, Rodallega Fenerbahçe: Harun, Isla, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Andre Ayew, Valbuena, Frey, Slimani   Kaynak:kralspor

Maç sonucu: Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe

85' Fenerbahçe inanılmaz bir gol kaçırdı. Frey'in şutunda kaleci Uğurcan'ın müdahalesi sonucunda top direkten döndü. İkinci pozisyonda top yine direkten döndü ve ofsayt bayrağı kalktı.

82' GOL... Trabzonspor  2-1 Fenerbahçe (Frey)

75' GOL... Trabzonspor 2-0 Fenerbahçe (Sosa)

70' Trabzonspor, bulduğu golden sonra 6 gol pozisyondan yararlanamadı.

62' Trabzonspor inanılmaz goller kaçırıyor. Abdülkadir'in aşırtma vuruşunda Harun son anda müdahale etti ve top direkten oyuna döndü.

58' Abdülkadir orta sahada aldığı topu ceza alanı önüne kadar taşıdı ancak vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

54' Eljif'in cezasahası içinden sert şutunda Novak, kaleye giden topu kafayla son anda kornere gönderdi.

50' GOL... Trabzonspor 1-0 Fenerbahçe (Novak)

Trabzonspor atağında sağ kanattan Pereira'nın ortasına arka direkte Filip Novak nefis yükseldi ve topu ağlara yolladı

46' Mücadelede ikinci yarı başladı.

İlk yarı sonucu: Trabzonspor 0-0 Fenerbahçe

40' İlk yarıda son bölüme girilirken ev sahibi Trabzonspor daha etkili bir oyun sergiledi. Fenerbahçe'nin bu dakikaya kadar isabetli şutu yok.

34' Yusuf Yazıcı'nın ceza sahası dışından sert vuruşunda top sağ direğin yanından auta gitti.

26' Trabzonspor, Rodallega ile penaltı atışından yararlanamadı.

10' Trabzonspor gole yaklaştı. Nwakaeme'nin ceza alanı ön çizgisinden plase vuruşu yandan dışarı gitti

8' Trabzonspor etkili geldi. Yusuf Yazıcı'nın uzaktan şutu, az farkla üstten dışarı gitti.

5' Mücadeleye iki takım da oldukça istekli başladı.

1' Mücadelede ilk düdük çaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.  

Ligin son 4 haftasında 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak galibiyete hasret kalan bordo-mavililer, Fenerbahçe karşısında kazanarak hem kötü gidişatına "dur" demek hem de moral bulmak istiyor.

Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında 18 maçlık galibiyet özlemini de sonlandırmayı hedefliyor.

İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Zargo Toure, Hüseyin, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Nwankaeme, Rodallega

Fenerbahçe: Harun, Isla, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Andre Ayew, Valbuena, Frey, Slimani

 

Kaynak:kralspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.